B2B-salg i en digitaliseret verden - Aalborg

Den stigende digitalisering stiller nye krav til dine salgsstrategier, og dine kunder vælger dig i dag på helt andre parametre, end du måske tror. I BrainsBusiness sætter vi nu fokus på B2B-salg og dykker længere ind i, hvordan du som IT-virksomhed skal forstå og tilgå salg i dag – og vi vil skære igennem meget af den salgslingo, man som sælger ofte bliver bombarderet med. 

Beskrivelse af møderækken:  

På møderne deltager en af Danmarks absolutte eksperter i salg, Karina Burgdorff Jensen, som vil starte en debat om, hvad B2B-salg er, og hvordan vi skal gå til det i dag. Karina sidder til dagligt på Aalborg Universitet og er en af kun to personer i landet, der forsker i salg. Hun vil afdække, hvorfor den traditionelle tilgang til salg ofte fejler i dag, og hvorfor information ikke længere er nøglen til succesfuldt salg.

Hun vil sætte barren højt for at arbejde med jeres salg på et nyt strategisk niveau i rammen af en digitaliseret verden. 

Vi vil komme til at arbejde case-orienteret og tage udgangspunkt i deltagernes egne salgssituationer og udfordringer på møderne, men dette første møde vil være en indføring.


En del af Future Week Denmark 2018

Temamødet afholdes under Future Week Denmark 2018. En uge, der samler events og arrangementer fra de danske klynger og innovationsnetværk på tværs af brancher og industrier. Future Week Denmark stiller skarpt på Danmarks styrkepositioner, herunder IKT og digitalisering, og afholdes i uge 48.

Læs mere og se andre events fra Future Week Denmark. Følg Future Week Denmark på Facebook

Se video om FutureWeek Denmark:

FutureWeek video from DESIGN CONCERN on Vimeo.

Fakta om arrangementet

Dato:
26. november 2018

Tilmeldingsfrist:
22. november 2018

Tid:
09.00-12.00

Sted:
Nordkraft, lokale 10.14, Teglgaards plads 1, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Ikke-medlemmer: DKK 500 ex. moms. No-show gebyr ved udeblivelse eller afmelding senere end kl. 12.00 den 23. november: DKK 500 kr ex moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune