BizMedia Design '17 - Empower design negotiations

I takt med at projekter bliver mere komplekse og indbefatter en række forskellige fagligheder, bliver det stadigt mere vigtigt at kunne bruge design i forhandling med interne og eksterne interessenter.

Det kan være forhandlinger med en virksomheds ingeniører i projekter, hvor design skal implementeres i virksomhedens produkter eller services, eller forhandlinger med virksomhedens andre afdelinger med henblik på at få design til at være en integreret del af hele virksomheden fra udvikling til produktion. Det kan også være forhandlinger med eksterne interessenter som kunder, samarbejdspartnere eller leverandører, som skal forstå værdien af design.

På denne konference har vi fokus på at fremhæve og styrke designeres særlige fordele i sådanne forhandlinger. Vores erklærede mål med dette års konferencetema er at empower designere indenfor en række discipliner med forskellige design-forhandlingsteknikker. Vi forventer at deltagerne vil gå hjem med en række nye måder at gribe designforhandling an på.

Vi har hentet to stærke keynotes ind, som gennem cases og projekter vil fortælle om deres arbejde med designforhandling:

Keynote 1: Lavrans Løvlie – International pioneering service design from LiveWork

Lavrans startede sin karriere inden for industriel -og interaktionsdesign for 27 år siden og har siden grundlagt LiveWork, der er et af verdens største og førende servicedesignbureauer. Lavrans er desuden forfatter til de meget anvendte bestseller bøger ”Service Design – from insight to implementation” og ”Service Design for Business”.

Keynote 2: Hans Christian Jørgensen, Head of UX, Kamstrup

Hans er 32 år, uddannet IT-ingeniør og senere Master-IT i interaktionsdesign og multimedie fra AAU. I dag er han afdelingsleder for Kamstrups User Experience team, og har de sidst to år arbejdet med at implementere et Design Thinking mindset og praksis i Kamstrups organisation. Kamstrups vision er at blive verdens førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi indenfor el, fjerne varme og vand.


Konferencen bygger samtidig i år på konkrete dilemmaer, som deltagerne står med i hverdagen, når det gælder designforhandling. Alle deltagere har derfor mulighed for at byde ind med dilemmaer i tilmeldingsmodulet, som behandles på dagen. Dilemmaer bliver behandlet i emnespecifikke workshops. 

Mulige designområder: 

#User experience-forhandling #Servicedesign-forhandling #Design & agil tænkning #Strategisk samskabelse #Urbant design #Spildesign & Gamification

Tilmelding

Se mere eller tilmeld dig på www.bizmediadesign.dk.

Konferencen afholdes af:

          

 

          

 

Fakta om arrangementet

Dato:
8. juni 2017

Tilmeldingsfrist:
6. juni 2017

Tid:
09.00-16.00

Sted:
Nordkraft, Aalborg, 10. etage

Pris:
Konferencen er gratis med mad og drikke hele dagen, men der vil blive opkrævet et no-show gebyr på 500 kr – hvis afmelding ikke sker inden onsdag d. 7/6 kl. 12.


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune