Blockchain + FinTech - København

Bitcoins, bankverdenen, smarte kontrakter, supply chain, shipping, musikbranchen ... Anvendelsesmulighederne af Blockchain er utallige, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan teknologien vil ændre et utal af brancher i de kommende år.

I samarbejde med Copenhagen FinTech og InfinIT inviterer vi til en eftermiddag, hvor vi stiller skarpt på Blockchain, FinTech og RegTech. 

Vi får besøg af to danske virksomheder, som skubber til grænsen for, hvad man kan med Blockchain og giver et indblik i, hvordan teknologien åbner op for nye globale forretningsmuligheder. 


Særtilbud til medlemmer af BrainsBusiness og it-forum:

Som medlem af BrainsBusiness og it-forum har du mulighed for at deltage i et eksklusivt frokostmøde med oplægsholdere og paneldeltagere inden selve arrangementet. Der er få pladser til dette, som bliver tildelt først til mølle. Kryds af ved tilmelding, hvis du ønsker at deltage i frokostmødet.


Dagens oplæg:

Jens Warnez, Training Associate, Chainalysis

Kryptovaluta og compliance

Jens giver en kort introduktion til virksomheden ”Chainalysis”, deres formål, Blockchain-relaterede produkter, og hvordan de opererer indenfor områderne FinTech, RegTech og Blockchain generelt.

Kurt Nielsen, CEO, Partisia

Trading og data exchange

Med udgangspunkt i virksomhederne Partisia og Secata vil Kurt dele sine erfaringer med distribueret kryptografi herunder Blockchain-løsninger indenfor en bred ramme af fagområder og brancher.

Blockchain + FinTech: Paneldebat

I løbet af arrangementet får du også mulighed for at deltage i en paneldebat om de muligheder og udfordringer anvendelsen af Blockchain giver indenfor FinTech og RegTech. I panelet sidder vores oplægsholdere og desuden repræsentanter fra branche og forskningsverden.

NB: Arrangementet foregår på engelsk


Dette arrangement er en del af en række i efteråret 2018, hvor vi sætter spot på Blockchain ved tre arrangementer i Aalborg, Aarhus og København.

Vi inviterer nogle af Danmarks førende eksperter på området til at give dig en indføring i teknologiens muligheder og viser anvendelsespotentialerne gennem en række konkrete cases.

Arrangementerne vil desuden byde på branchespecifikke diskussioner, hvor du vil få mulighed for at diskutere potentialet for anvendelse af Blockchain i netop din branche.

Fakta om arrangementet

Dato:
10. september 2018

Tilmeldingsfrist:
6. september 2018

Tid:
12.30-15.00

Sted:
Copenhagen FinTech Lab
Applebys Pl. 7
1411 København

Pris:
Gratis. No-show gebyr ved udeblivelse eller afmelding senere end kl. 12.00 7. september 2018: DKK 500 kr ex moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune