BrainsBusiness Fødselsdagsgalla

Kom med til BrainsBusiness' 10 års fødselsdagsgalla og få en spændende og inspirerende aften i selskab med: 

Danmarks techambassadør Casper Klynge

Casper Klynge blev sidste år udnævnt som verdens første techambassadør. Han har til dagligt hjemme i Silicon Valley, hvor hans primære opgave er at pleje Danmarks forbindelser til teknologi-giganter som Facebook, Google, Amazon og Apple.

Nøgleordet for hans arbejde er "Techplomacy" - sammensat af Tech og Digital Diplomacy, hvilket understreger den afgørende rolle, tech spiller - både nu og i endnu større grad i fremtiden - for såvel individer som hele samfund.

Årets meningsdanner 2017: Svend Brinkmann 

Svend Brinkmann har de seneste år i den grad formået at skabe debat og tale ind i og imod tidens tendenser, og han er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere.

Herudover byder programmet på musikalske indslag, prisuddeling og til slut gallamiddag og networking.

Dagens program bindes kyndigt sammen af vores konferencier, Pia Beltoft Nielsen fra TV2Nord.


Vær med til at fejre 10 stærke år i det nordjyske IKT-miljø!

Grundstenene til BrainsBusiness blev lagt i 2008 - på et tidspunkt, hvor mange spåede en sort fremtid for det nordjyske erhvervsliv i kølvandet på lukningen af adskillige af regionens spydspidsvirksomheder inden for mobiltelefonbranchen. 

Sådan gik det heldigvis ikke - med en målrettet indsats, stærkt samarbejde på tværs mellem erhverv, forskning og offentlige organisationer og, ikke mindst, en fælles tro på, at vi også uden disse virksomheder ville kunne markere os internationalt som højteknologisk knudepunkt lykkedes det i løbet af få år at etablere en af Europas stærkeste og mest eftertragtede IKT-klynger.

 

 

Det skarpe hjørne fejres ved et eksklusivt gallaarrangement, hvor vi ser tilbage på de første 10 år af BrainsBusiness' eksistens og ud i en fremtid, hvor innovation, teknologisk udvikling og samarbejde på tværs kommer til at sætte dagsordenen i endnu højere grad. 

Fakta om arrangementet

Dato:
4. september 2018

Tilmeldingsfrist:
3. september 2018

Tid:
15.30-19.30

Sted:
Europahallen, Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Pris:
Uden beregning. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 3. september kl. 15.00: DKK 500. (Det er tilladt at sende en stedfortræder).

Kontakt navn:
Berit Brendborg

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune