Codelab: Cyberangreb i praksis - hacking for begyndere - Aalborg

"Hackere er digitale tyveknægte gemt væk i kældre og på lofter, der tømmer internationale bankkonti, lurer rundt efter statshemmeligheder og har en skyhøj IQ!"

Forkert! Hacking findes overalt, og det er nemmere, end man lige skulle tro. Dog findes der mange forskellige måder at hacke på, nogle nemmere end andre, og nogle mere kendte. Fælles for dem er, at du får adgang til oplysninger, der ikke var tiltænkt dig.

Kom med, når lektor i cybersikkerhed, på Aalborg Universitet, Jens Myrup Pedersen, og specialkonsulent ved Rigspolitiets cyberafdeling NC3 (National Cyber Crime Center), Johnny Kirkelund Vestergaard, viser eksempler på, hvordan hacking foregår, og slipper dig løs som hacker - bare rolig, det er alt sammen simuleret, og ingen kommer galt afsted.

Med deres software Haaukins kan man afprøve de fleste former for cyberangreb eksempelvis hacking og Phishing. På denne codelab får du adgang til softwaren samt grundlæggende introduktion til hacking.

Med dig fra dagen får du: indsigt i, hvordan hacking foregår i praksis og derigennem viden om, hvordan du bedst muligt beskytter dig og din virksomhed mod at blive et offer.

Hvem kan deltage?

Dette Codelab kræver ikke nogen særlige forudsætninger for at kunne deltage. Det er  dog en fordel, hvis du arbejder med computere på brugerniveau.

NB: Der er ikke flere ledige pladser ved arrangementet. Ved tilmelding vil du blive skrevet på vores venteliste og får besked, hvis der bliver en ledig plads.

Vil du vide mere om sikkerhedstruslen mod Danmark og de globale markeder?

Så meld dig til vores techtalk: Cyberangreb - Hvad sker der i Danmark og resten af verden?, hvor du får meget mere at vide om det generelle trusselsniveau samt eksempler på nogle af de konkrete trusler, vi for tiden udsættes for. Oplægget finder sted lige inden denne codelab, så du har rig mulighed for både at få teori og praksis med.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
10. maj 2019

Tilmeldingsfrist:
1. august 2019

Tid:
10.10-12.00

Sted:
UCN, Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV, lokale 1.0.31

Pris:
Gratis for alle, da arrangementet er en del af Internet Week Denmark. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end den 9. maj kl. 12.00: DKK 500 ex. moms

Kontakt navn:
Stine Lund

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune