Den navigerende robot - Aarhus

  • Hvordan bevæger robotter sig i det fysiske rum - og hvordan navigerer de gennem lokaler og omkring forhindringer?
  • Hvordan bliver robotter og mennesker bedre til at arbejde sammen - og hvordan kan erfaringen fra mennesker overføres til moderne robotsystemer?

Ved dette seminar sætter vi spot på den automation og styring, der er grundlæggende for robotters evne til at navigere i det fysiske rum - få indblik i forskningen bag og oplev forskellige robotter in action.


Boston Robotics fik for nyligt stor opmærksomhed med denne imponerende video af deres navigerende og samarbejdende robotter.


RoboCluster, Aalborg Universitet, BrainsBusiness og it-forum inviterer til en spændende dag ved Capra Robotics, hvor vi skal dykke ned i spørgsmål som:

  • Hvordan bevæger robotter sig?
  • Hvordan navigerer de og finder rundt?
  • Hvordan spotter de en forhindring på deres vej, og hvordan tackler de den?

På overfladen måske simpelt, men løsningerne er ikke altid ligetil - vi dykker helt ned i de tekniske detaljer i løbet af arrangementet.

I løbet af arrangementet vil du få mulighed for at møde både forskere og virksomheder, der på hver sin måde bidrager til, at robotter kan bevæge sig rundt og løse de udfordringer for os og vores virksomheder, de er sat i verden for. Der vil også være mulighed for at se aktuelle robotter i demonstration.

Dagens program:

  • Mads Bendt, Capra Robotics: At bygge en mobil og terrængående platform for robotter
  • Alexandre Alapetite, Alexandra Instituttet: Navigating with computer vision for robots
  • Karl Damkjær Hansen, Aalborg Universitet: At balancere en robot på en kugle

Innovationsnetværkene (heriblandt RoboCluster) videregiver virksomhedsoplysninger bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner (f.eks. universiteter og ministerier) og private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution. Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen til statistiske og videnskabelige formål.

Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til Innovationsnetværkets sekretariat eller Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
27. august 2019

Tilmeldingsfrist:
24. august 2019

Tid:
13.00-16.00

Sted:
Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg J, Denmark

Pris:
Gratis. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 26. august kl. 12.00: DKK 500.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune