Thomas Røhr Kristiansen

Thomas har arbejdet for Google på deres europæiske hovedekvarter i Dublin. Der var han med til at starte et internt innovationsteam op, kaldet CSI:Lab (creative skills for innovation).

Teamet designede en innovationsprocess med det mål at udrulle den i hele Google. De tog udgangspunkt i Design Thinking og havde et tæt samarbejde med IDEO og d.School på Stanford University.

Thomas og CSI:Lab underviste og konsulterede internt i innovation og kreativitet med Design Thinking som fundament. Det blev hurtigt en success i Dublin, og teamet var derfor i Google HQ i Mountain View flere gange for at implementerer samme processer der.
Målet var, at samtlige ansatte i Google skulle have samme fundamentale kendskab til innovation (Design Thinking) for lettere at kunne samarbejde omkring innovation. Thomas var med til at undervise og konsulterer flere end 1000 Google ansatte i processen, og CSI:Lab er stadig en stor del af Googles arbejde med kreativitet og innovation. Bl.a. arbejder det team (Google X), der har udviklet de føreløse biler og Google Glasses, nu med de processer, Thomas Røhr Kristiansen var med til at designe og udrulle i Google.

> Se Thomas' profil på LinkedIn

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune