Design Thinking 3 - Prøv et Design Sprint i praksis

Vil du have en konkret designmetode til:

  • at sætte retning på jeres strategiske og udviklingsmæssige arbejde?
  • at sætte hastigheden op fra indledende idé til brugertest af første prototype?
  • at udvikle services og produkter, som jeres kunder vil elske?

Vi følger nu, i samarbejde med Combine og Service Design Network Denmark, op på successen fra sidste år, når vi tager hul på en ny temarække om Design Thinking.

Denne gang er fokus for temarækken at vise, hvordan design thinking kan være en hurtig og effektiv metode såvel strategisk som udviklingsmæssigt. Temamøderne byder på en blanding af faglige oplæg og praktiske cases fra nogle af Danmarks førende virksomheder. I løbet af de tre møder vil du desuden blive præsenteret for alle trin i metoden Design Sprint, som gør det muligt at gå fra idé til test af prototype på blot fem dage. 

Møde 3 - Design Sprint i praksis

Møde 3 har form af en workshop, hvor du kommer igennem et intensivt Design Sprint-forløb i praksis. Her får du mulighed for at afprøve metoderne hands-on under kyndig vejledning af Sprint Facilitator Emil Frost.

Program

Registrering og kaffe

Få erfaring med anvendelse af Google Venture Design Sprint i praksis v/Emil Frost, 1508
Kom med til denne workshop og prøv et intensivt Design Sprint. Du bliver guidet gennem processen af Sprint Facilitator Emil Frost fra design- og innovationsbureauet 1508. I Workshoppen vil du prøve kræfter med centrale øvelser indenfor Ideation, Dot-voting, Sketching, Prototyping og usertesting.

Frokost

Opsamling

Tak for i dag


Om design thinking og design sprint

Design Thinking er en brugercentreret tilgang til udvikling af strategier, services og produkter, som er yderst anvendelig til løsning af komplekse opgaver. Konkret skaber man løsninger på specifikke udfordringer ved at tage afsæt i kundernes verden, og derfra sikrer man gennem bl.a. prototyper, at løsningerne er relevante, effektive og brugbare - og dermed salgbare.

Design Thinking er en velfunderet metode, som også danner grundlag for nogle af de principper, vi i dag kender i den agile verden og lean-start-up.

Design Sprint er en konkret metode med specifikke værktøjer til en 5-dages designproces, der starter med at kortlægge og identificere det, man gerne vil udvikle, og afsluttes med en brugertest af en prototype. Design sprint er udviklet af bl.a. Jake Knapp hos Google Ventures med inspiration og afsæt i design som metode.

Se Jake Knapp præsentere Design Sprint i videoen her:


Dette er tredje arrangement ud af en række på tre, hvor vi sætter fokus på Design Thinking-metoden Design Sprint. Første arrangement afholdes den 1. februar og sætter fokus på, hvordan anvendelsen af Design Sprint sætter retning på din produktudvikling, og andet arrangement afholdes den 15. marts og sætter fokus på, hvordan anvendelsen af Design Sprint sætter fart på din innovationsproces.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
12. april 2018

Tilmeldingsfrist:
7. april 2018

Tid:
08.30-13.00 (Registrering og morgenmad fra 08.00)

Sted:
Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

Pris:
Arrangementet er gratis for medlemmer af SDN Denmark, it-forum og BrainsBusiness. Ikke medlemmer: 500,- ex. moms. No-show gebyr ved afmelding senere end 11. april kl. 12.00: DKK 500.

Kontakt navn:
Birgit-Johanne Skifter Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune