Digital Disruption - Aalborg

– når brugerperspektiv møder det digitale potentiale 

Disruption er på manges læber i kraft af de digitale mediers potentiale – derfor stiller vi skarpt på begrebet digital disruption og vigtigere; hvordan vi kommer i gang. 

Vi inviterer derfor til en spændende formiddag med konkrete og praktiske eksempler fra en lokal virksomhed, samt et oplæg om hvordan digitale forstillingskraft styrkes med animationsbaseret skitsering på nogle af byens designorienterede uddannelser. Og som noget nyt præsenterer vi Digital Disruption Battle, hvor to lokale disruption-eksperter diskuterer, hvad der skal til for at komme i et disruption gear.

Formiddagen er således en katalysator for virksomheder, der ønsker at arbejde med digital disruption ved at forstå deres brugere og det digitale medies potentiale for derved at opdage nye markeder og fremtidssikre sig selv i en digital tidsalder.

Dagens lineup består af kobling mellem forretningsfolk og forskere – alle med et fokus på operationalisering af digital disruption.

Battle-deltagerne er: 

Jannick B. Pedersen, CEO ved MoreFutures samt forfatter og oplægsholder om disruption 

Bio:

Jannick B. Pedersen has studied disruption for the last ten years. His publications on the future include “Forstå Fremtiden” about exponential technologies and “Anti-Age” about radical life extension. He holds a Masters Degree in Macro Economics from Copenhagen University and has attended most of the programs offered by Singularity University in Silicon Valley. His experience includes education research, the United Nations, and private sector positions. His in an impact investor and founder and co-founder of several companies – including DareDisrupt.

He is a positive futurist with a strong belief in the ability of humanity to draw great benefits from future advances in exponential technologies.

Claus Rosenstand, Digital Hub Denmark, professor ved AAU & Digital Hub Denmark samt forfatter og oplægsholder om disruption.

Bio:

Vejen til Danmark som førende digital nation i Europa. Fokus vil være på det private område, hvor Danmark som nation har mulighed for at være disruptiv. 

Claus er Digital Hub Denmark Professor, ph.d i et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Institut for Kommunikation og Psykologi og Digital Hub Denmark. Han er også iværksætter på det digitale område (eksempelvis AskCody) og professionelt bestyrelsesmedlem (eksempelvis Venue Manager). Han har bl.a. skrevet den forskningsbaserede debatbog ”Digital Disruption – faretruende og fascinerende forandringer”, der både fås som printE-bog og ePub.

Dagens oplægsholdere:

MapsPeople - 3 x disruption over 20 år
v/ 
Michael Gram, CEO ved MapsPeople 

Fra trykte kort til kortservices, fra kortservices til Google Maps og fra outdoor til Indoor. Om at sætte det rigtige hold og sørge for de rigtige ejere med perspektiv, kompetencer og muskler. 

Digital forstillingskraft i studenterdrevet innovation 
v/ Peter Vistisen – Adjunkt ved AAU, Phd i animationsbaseret skitsering 

Animationsbaseret skitsering rummer mulighederne for at undersøge og designe værdierne af nye teknologier. Peter vil i oplægget fortælle om metoderne og erfaringerne fra uddannelserne Interaktive Digitale Medier og Oplevelsesdesign. 

Program 

  • Morgenmad, registrering og netværk 
  • Velkomst 
  • Michael Gram 
  • Disruption Battle: Claus Rosenstand vs. Jannick B Pedersen 
  • Peter Vistisen 
  • Tak for i dag. 

Arrangementet afvikles af Institut for Kommunikation, AAU i samarbejde med Invio –Innovationsnetværk for Oplevelseserhverv og BrainsBusiness. 

> Tilmeld

 

 

Fakta om arrangementet

Dato:
9. maj 2019

Tilmeldingsfrist:
7. maj 2019

Tid:
Kl: 8.00 – 11:00 – registrering og netværk 8:00-8:30

Sted:
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis, da arrangementet er en del af Internet Week Danmark. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end den 8. maj kl. 12.00: DKK 500 ex moms.

Kontakt navn:
Stine Lund

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune