Digitaliseringsledelse 2.0 - Hørsholm

Anvendelsen af digital teknologi er under radikal transformation.

Tidligere kunne teknologien i sig selv levere den afgørende konkurrencefordel. Men den øgede konkurrence, hastigheden og kompleksiteten stiller nu store krav til teknologiadoptionen i virksomheder.

Svaret på de udfordringer er mere: Mere omstillingsparathed, mere styr på forretningen, mere innovation, mere kundefokus - og ikke mindst den store enabler: Mere teknologi.

Men i takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Derfor har CIOs som Morten Gade fra Bankdata og Steffen Dalgaard Andersen fra Adform sagt farvel til den traditionelle it-afdeling. Og i stedet organisereret sig omkring produktudvikling, kundefokus og de muligheden teknologien giver.

På Digitaliseringsledelse 2.0 kan du derfor møde Morten Gade og Steffen Dalgaard Andersen, som præsenterer deres visioner for en moderne organisering af it.

Du kan desuden høre, hvordan andre cio's målrettet har arbejdet med at få virksomheden til at tænke digitalt 24/7 – og høre dem blive udfordret i en paneldebat af Stine Mølgaard, medforfatteren til ”Fuck it, Ship it”, en af årets mest spændende business-bøger.

Professor Kim Normann Andersen fra Copenhagen Business School runder seminaret af ved at stille skarpt på, hvad der kræves af vor tid ledere, hvis de skal bevare kontrollen over teknologien.

Seminaret modereres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne samt netværke med andre it-beslutningstagere og trendsættere inden for ledelse og digitalisering.

Bemærk: Som deltager på Digitaliseringsledelse 2.0 modtager du på dagen et gratis eksemplar af ”Fuck it, Ship it” af Jacob Bøtter og Stine Mølgaard. Læs mere om bogen her

> Læs mere og tilmeld dig her

NB: Særpris for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum: DKK 995 (normalpris DKK 1995). Oplys koden DILE50 ved tilmelding

Fakta om arrangementet

Dato:
18. december 2018

Tid:
08.30-15.35

Sted:
Søhuset
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm

Pris:
Medlemmer af BrainsBusiness og it-forum kan deltage for DKK 995. Oplys rabatkoden DILE50 ved tilmelding. (Normalpris DKK 1995).

Kontakt navn:
Berit Brendborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune