Energidag 2019 - Aalborg

Vi stiller skarpt på veje til 2050

Vejen til 2050 og de næste 50 % vedvarende energi i energisystemet kræver samarbejde.

Den nye klimamålsætning er 70 % reduktion af CO2 i 2030. Det er ambitiøst, men ikke umuligt. Det kræver innovation og samarbejde på tværs af hele sektoren - på tværs af el, gas og varme, på tværs af teknologier, systemer og aktører - fra energiproduktion, konvertering, distribution, lagring og levering til slutbrugerne.

Danmark står helt i front på rejsen mod at nå 100 % vedvarende energi i energisystemet - nu skal vi vise det.

Energidag 2019 sætter fokus på krydsfelterne. Hvor kan vi skabe samarbejde, innovation og nye teknologier? Og hvordan kan vi demonstrere og teste i stor skala, så omverdenen også kan se, at Danmark er i front.

Du skal deltage, fordi:

  • Du får den nyeste viden fra energibranchen leveret direkte fra flere hovedtalere, der bringer skarp viden fra forskning og erhvervsliv.
  • Energidagen skaber en platform, hvor vi kigger på muligheder for innovation, partnerskaber og finansiering, der kan lede os til fremtidens løsninger og en stabil, bæredygtig, fleksibel og intelligent energiforsyning.
  • Dagen sammensættes af hovedtalere, pitches, paneldebatter og involvering af de mange skarpe hoveder, der sidder blandt deltagerne.

> Se fuldt program og tilmeld dig på energidag.dk 

Fakta om arrangementet

Dato:
4. september 2019

Tid:
08.00-18.00

Sted:
Aalborg Kongres og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Pris:
Deltagelse i Energidag 2019 er gratis for medlemmer af House of Energy og medarrangører (herunder BrainsBusiness og it-forum). Er din virksomhed/organisation ikke medlem, er prisen 500 kr. pr. deltager (opkræves pr. faktura efter konferencens afholdelse. No show-gebyr: 500 kr.

Kontakt navn:
Gitte Traberg Sørensen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune