Etik - et stærkt brand for fremtiden i nordisk perspektiv - Aalborg

  • Hvad er etik, og hvorfor skal vi være bevidste om etiske værdier og principper?
  • Hvad kan et nordisk perspektiv mon have af værdi for din virksomhed?
  • Har du nogensinde overvejet, hvordan netop etikken differentierer den nordiske IKT-branche fra konkurrenternes?
  • Hvad er det iøvrigt, der er så specielt ved de nordiske værdier, og hvordan kan vi bruge dem til at sikre en bæredygtig fremtid for danske virksomheder?

Menneskets brug af teknologi begyndte med omdannelsen af helt basale resurser transformeret til brugbare redskaber - og i dag er teknologien en fast del af vores liv på både godt og ondt. Den nyeste teknologi og digitaliseringsprocesser kræver en fornyet værdiopfattelse, i mennesket, af virksomhederne, og af vores samfund og kultur generelt. Når værdier kommer i spil, ER etikken allerede sat i spil, fordi etik handler om værdiopfattelse og derfor er det stærkeste kort, der kan spilles med, når der skal formes taktikker og strategier og bygges broer mellem teknologi og det menneskelige.

I dag er den fysiske barriere for kommunikation mindsket betragteligt, og derved højnes muligheden for menneskelig interaktion lokalt, nationalt, globalt. Bagsiden af dette er, at vi bliver nødt til at forholde os til, at det har store konsekvenser for os alle og specielt virksomhederne, som skal holde driften i gang og kæmpe for overskuddet på bundlinjen til brug for fremdriften af Danmark. 

Mona Camille Petersen, stifter af Institut for etisk bevidsthed og direktør, byder, gennem stærke eksempler og cases, på, hvordan du finder det stærkeste etiske brand for dig og dit virke, enten som person eller virksomhed.

Bio:

Mona Camille Petersen er pioner og en foregangskvinde, blandt andet som første kvindelige militærpolitibetjent, Danmarksmester i styrkeløft og vægtløftning, samt sølv til nordisk mesterskab. Hun er uddannet politibetjent, bodyguard, har ledererfaring og er nu selvstændig erhvervsdrivende, hvor hun gennem sin faglighed, kompetencer, evner, viden, visdom og egne erfaringer byder ind med, hvordan man kan vækste gennem den etiske bevidsthed. 

Fakta om arrangementet

Dato:
8. maj 2019

Tilmeldingsfrist:
6. maj 2019

Tid:
13.30-15.30

Sted:
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis for alle, da arrangementet er en del af Internet Week Denmark. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end den 7. maj kl. 12.00: DKK 500 ex. moms

Kontakt navn:
Stine Lund

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune