Få succes med customer experience


Som medlem af BrainsBusiness eller it-forum kan du deltage i denne konference til halv pris. Kontakt Stine Lund, sl@aalborg.dk, for at få din rabatkode.


Digital succes gennem bedre brugeroplevelser:

Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Sådan kommer du i gang med at give bedre oplevelser til din kunder og brugere. 

"Handler dit digitaliseringsprojekt ikke om at forbedre kundens oplevelse, så skal du lade være". Så præcist udtrykte en leder i et af de store softwarehuse sig for nyligt til Computerworld.

Og han har ret. For mens du sagtens kan bruge teknologi til at optimere og spare i din organisation, så er fremtidens vindere dem, som leverer den bedste teknologiunderstøttede service til kunden.

Deltag derfor på denne konferencen og lær, hvordan du får skabt den afgørende gode oplevelse for dine kunder eller brugere.

På dagen kan du møde en række eksperter og leverandører, som har det til fælles, at de arbejder målrettet med at forbedre bruger- og kundeoplevelsen, uanset om det handler om mobile oplevelser, ehandel eller kundeservice.

Det er samtidig her, du kan høre mere om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.

Blandt dagens oplægsholdere er:

  • Jimmy Uzunov, customer success specialist, Airtame
  • Jakob Norgaard Mortensen, adm. direktør og partner, Combine
  • Jonas Berntsen, CCO, MapsPeople
  • Julie Lind Mikkelsen, business group lead, Dynamics 365, Microsoft
  • Imran Afzal, marketing manager, Nordics, Adobe Systems

> Se fuldt program og tilmeld dig her

 Konferencen afholdes af Computerworld i samarbejde med Reach Media og Dansk Erhverv. BrainsBusiness er partner ved arrangementet sammen med Microsoft, Nodes, MIRACLE, NPS today og Adobe.

Fakta om arrangementet

Dato:
25. januar 2018

Tid:
08.30-15.20

Sted:
Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K

Pris:
995 kr ex. moms. Som medlem af BrainsBusiness eller it-forum kan du deltage til halv pris. Kontakt Stine Lund for rabatkode.

Kontakt navn:
Stine Lund, tlf. 2520 0855

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune