Find din næste samarbejdspartner i USA

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at deltage i en skræddersyet matchmaking-mission til New York City og Boston den 16.-20. september 2019.


Formålet med missionen, der foregår i regi af vores projekt ESCT Go Global, er at matche BrainsBusiness’ og it-forums medlemmer med amerikanske virksomheder og forretningspartnere indenfor smart city og cleantech. For at du og din virksomhed kan få de bedste forretningsmuligheder, har vi arrangeret B2B-møder og pitching-sessioner i både New York City og Boston.

BrainsBusiness samarbejder om missionen med 14 andre europæiske klynger i klyngenetværkene SmartCityTech og International Cleantech Network. Hermed har din virksomhed også mulighed for at finde samarbejdspartnere i den store gruppe af europæiske virksomheder, der deltager fra Sverige, Tyskland, Italien, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien og Portugal.

For at starte matchmakingen mellem jer og amerikanske projektejere og investorer hurtigst muligt, har vi lavet en aftale med den amerikanske virksomhed Bridge Innovation Partners, der faciliterer internationale virksomheders eksportmuligheder i USA. De vil forud for missionen screene interesserede virksomheder for at finde de bedste matches til lige netop jer.

Program

Se det foreløbige program for missionen her - vi arbejder hele tiden på at udvikle programmet med endnu flere værdiskabende aktiviteter.

Interesseret i at deltage?

Udfyld interessetilkendegivelsen her og send den til Iben Bondegaard Andersen, iba@brainsbusiness.dk 

Herefter vil du få tilsendt dokument til udfyldelse, der skal anvendes i Bridge Innovation Partners' forhåndsscreening. (Indsendelse af interessetilkendegivelsen er ikke en bindende tilmelding til missionen). 

Få løbende mere information

Hvis missionen har din interesse, vil vi anbefale dig at modtage det officielle nyhedsbrev om turen. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Fakta om arrangementet

Dato:
16. september 2019 - 20. september 2019

Sted:
New York City og Boston

Pris:
€1500 + rejseomkostninger og ophold

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune