Fremtidens IKT-projektledelse - Aalborg

I anledning af vores projektledernetværks 10-års jubilæum afholder vi nu en spændende eftermiddagskonference med spot på nutidens og fremtidens IKT-projektledelse - og du er inviteret! Vi sætter fokus på fremtidens IKT-projektleder, nutidens dilemmaer, netværk og videndeling og får også tid til at fordybe os og reflektere undervejs.

Målgruppe: nuværende og tidligere netværksdeltagere samt medlemmer af BrainsBusiness og it-forum med interesse i projektledelse.

Foreløbigt program:

Velkomst og jubilæumsoplæg
v. Kasper Munk-Petersen BrainsBusiness & netværksfacilitator Lise Grevenkop-Castenskiold

Agile 10 år efter & projektlederens fremtidige rolle
v. Søren Raaschou, Posility

Fremtidens tilgang til risikostyring
v. Mads Pærregaard, Human Risks

Live on video conference from US: ‘Leading technical and talented people’
v. Bhaskar Vadathavoor

Silent Co-Creation
v. Bastian Overgaard

Sådan gør du kultur til medspiller i dit projektteam
v. Line Milthers, Conscensia

Paneldiskussion om dilemmaer i fremtidens projektledelse
Paneldeltagere: Søren Raaschou, Mads Pærregaard, Line Milthers, Lise Grevenkop-Castenskiold
Du kan på forhånd indsende spørgsmål og dilemmaer om fremtidens projektledelse til lise@grevenkop-castenskiold.dk 

EKSTRA mulighed: 10-års jubilæumsmiddag med projektledernetværket på Restaurant Textur kl. 19. Pris 400kr for 3 retters menu inkl. spændende vin- eller saftmenu, kulfiltreret vand m/u brus og kaffe/the. Sæt kryds til sidst på tilmeldingen for at reservere en plads. (Vær obs på at reglerne/afbudsdeadline for no-show-gebyr også gælder middagen). 


Om oplæggene:

Bastian Overgaard er ledelsesrådgiver, foredragsholder og facilitator.

Han hjælper med at transformere mødekulturer ved hjælp af stilhed. Han har udviklet møde- og ledelsesværktøjet Silent co-creation, som skaber korte, effektive og meningsgivende møder, hvor alle bliver hørt.

Bastian Overgaard er omtalt i Forbes som thought leader på området og har sat stilhed på agendaen i virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted og andre større private og offentlige organisationer.

Om oplægget:

I sit oplæg vil Bastian Overgaard udfordre ideen om at "samtale fremmer forståelsen." Hør hvorfor møder bør designes med 0'er og 1-taller, og hvordan stilhed skaber optimal videndeling, ro, respekt og fremdrift. Med reference til sprogforskningen, viden om hjernen og erfaringer fra Bastians egne kunder, vil han argumentere for at "et møde uden stilhed er som en skrivemaskine uden en mellemrumstast." Oplægget vil indeholde enkelte øvelser, hvor du oplever effekten af få minutters stilhed.

Læs mere på http://www.silentleadership.dk 


Søren Raaschou er Danmarks mest erfarne Agile Coach og har ledet agile transformationer i virksomheder som Alm Brand, Bankdata, Jyske Bank, Telenor mv.

Han har også været programleder for et program med mere end 20 agile teams og har uddannet masser af teams, Product Owners, Scrum Masters og ledere.

Om oplægget "Agile … 10 år senere"

For 10 år siden var Søren en af de første til at inspirere vores lokale projektledernetværk. Dengang var Agile i høj grad synonymt med Scrum. Siden er Agile vokset i mange retninger: Én er det altomfattende framework SAFe, en anden er produktudviklingsmetoder som Lean Startup, Design Thinking mv. Søren vil med udgangspunkt i denne udvikling udfordre den måde, virksomheder og projektledere tænker på udviklingsprojekter - fremtiden bliver radikalt anderledes for projektledere!

Læs mere på http://www.posility.dk 


Bhaskar Vadathavoor har som ingeniør og leder for højtuddannede medarbejdere i Silicon Valley arbejdet i et antal spændende virksomheder på kanten af teknologien, heriblandt Google Home, Google VR, Google Nest, Apple, Sierra Wireless, Texas Instruments og Philips.

Om oplægget:

Bhaskar vil fortælle sin personlige historie om, hvordan han har arbejdet på kanten af den teknologiske udvikling med ledelse af tekniske talentfulde kolleger. For ganske nylig har han truffet et svært personligt valg,og har forladt ’verdens bedste kolleger’, spændende produkter og fem ugers optjent ferie, for selv at arbejde på kanten af teknologien i en yderst spændende virksomhed. For god ordens skyld skal det nævnes at han desværre ikke må fortælle om den nye virksomhed.

OBS. Dette indlæg vil være på engelsk og bliver live på videokonference fra Californien.


Mads Pærregaard har tidligere gæstet Projektledernetværket i BrainsBusiness for at fortælle om sit spændende software, Human Risks, til risikostyring. På denne konference vil han dele sine tanker om fremtidens risikostyring og også deltage i paneldiskussionen. Mads har en baggrund som officer i forsvaret og har siden specialiseret sig i sikkerhed og bla. arbejdet som sikkerhedsrådgiver i Udenrigsministeriet og som direktør på flere poster i sikkerhedsfirmaet Nokas. Mads brænder for ledelse, simplificering og ja...sikkerhed.

Læs mere på https://www.humanrisks.com 


Line Milthers er VP, Global Delivery i Conscensia A/S og har mere end 14 års erfaring indenfor sourcing af softwareudvikling. Hun har levet og arbejdet i udlandet i en lang årrække og har stor erfaring indenfor udvikling og implementering af leverancemodeller for softwareudvikling på tværs af geografi og kultur. Hendes fokus er projektledelse i distribuerede teams, international stakeholder management og kulturel intelligens.

Om oplægget "Sådan gør du kultur til medspiller i dit projektteam"

Mange projektteams er i dag globale! De sidder distribueret over forskellige kontorer og ofte på tværs af lande- og kulturelle grænser. Det kan give udfordringer for projektlederen, men hvis man griber det rigtigt an, er der også masser af fordele. I sit oplæg vil Line Milthers komme ind på, hvorfor man aldrig må negligere kultur, og hvordan man gennem en målrettet indsats kan gøre kulturforskellene til en medspiller i sit projektteam.

Læs mere på conscensia.dk


Lise Grevenkop-Castenskiold har igennem de sidste 10 år faciliteret projektledernetværket i BrainsBusiness ved siden af andre konsulentopgaver.

Lise har arbejdet med projektledelse, ledelse, coaching, workshops og foredrag siden 1997. Primært indenfor IKT, de første 12 år i Texas Instruments,  men også med afstikkere til andre brancher eksempelvis Vestas. Hun brænder for projektledelse, ledelse og arbejdsglæde.

Lise er faglig arrangør af konferencen og vil på dagen være konferencier og paneldeltager. 

Fakta om arrangementet

Dato:
14. november 2019

Tilmeldingsfrist:
12. november 2019

Tid:
12:00-18:00 (mulighed for tilkøb af efterfølgende middag)

Sted:
Novi, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Øvrige: DKK 500 + moms. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 13. november 2019 kl. 12.00: DKK 500 + moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune