Future Briefings 1 - "The Internet of Brains"

Tænk, hvis du kunne...

  • optimere dit salg ved at læse dine kunders tanker
  • optimere din kundeservice ved at anvende AI i din service- og supportafdeling
  • koble dine medarbejderes hjerner sammen med robotter - eller din webshop sammen med dine kunders hjerner

Det er faktisk ikke så science-fiction-agtigt, som det måske lyder! Ved dette første arrangement i vores nye temarække  "Future Briefings", som afholdes i samarbejde med innovationsnetværket InfinIT, sætter vi spot på, hvad der sker, når vi forbinder vores hjerner til hinanden - til AI (artificial intelligence) - og til robotter.

Kom med og få et spændende indblik i disse nye teknologier, når vi har inviteret to af landets førende på området - professor Lars Kai Hansen fra DTU Compute og Simon Christiansen fra IBM - til Aalborg den 21. juni.

Dagens program:

14.00
Kaffe, registrering og netværk

14.30
Lars Kai Hansen, professor, DTU Compute - "The Internet of Brains"

Se PowerPoint-præsentationen fra oplægget her

Hvad kommer der til at ske, når vi kan forbinde vores hjerner til hinanden, til kunstig intelligens (AI) og til robotter? Lars Kai Hansen vil på baggrund af den seneste forskning inden for tankelæsning og hjernestimulation belyse, hvor vi er i dag. Endvidere vil han i sin præsentation demonstrere, at direkte kommunikation hjerne-til-AI og hjerne-til-hjerne er både muligt og brugbart.

15.00
Pause og netværk

15.15
Simon Christiansen, Project Manager, IBM - "Den kognitive Era" 

Se PowerPoint-præsentationen fra oplægget her

Ifølge Gartner vil 75% af alle større virksomheder have en eller anden form for kognitive software installeret ved udgang af i år. Ifølge Simon Christiansen, der til daglig arbejder med IBMs kognitive teknologier i mange forskellige industrier, er der absolut noget om snakken. Kunderne efterspørger alt fra muligheden for at lave analyser på ustruktureret data i fx medicinal industrien, til chat bots og kognitive beslutningsstøtte systemer.

Simon Christiansen vil fortælle om, hvordan IBMs kognitive teknologier fungerer, og hvad man kan bruge det til ved at give eksempler på, hvordan Watson i dag bygger bro imellem fysiske og digitale verdener, og hvordan det kan være med til at ændre produkter, services, og måden vi arbejder på.

15.45
Opsamling og tak for i dag

Se en opsamling fra dagen med hovedpointer fra oplægsholderne her.


Om temarækken Future Briefings

Vi sætter i sommeren og efteråret 2017 spot på fremtiden gennem tre spændende arrangementer, hvor vi inviterer nogle af landets førende forskere og virksomheder inden for fremtidens teknologier til Aalborg.

Gå ikke glip af denne mulighed for at få et indblik i, hvilke teknologier vi vil se i samfundet i fremtiden - og ikke mindst hvordan du kan udnytte disse teknologier i dine produkter, services og arbejdsprocesser for at sikre din fremtidige vækst og position på det nationale og internationale marked.

       

Fakta om arrangementet

Dato:
21. juni 2017

Tilmeldingsfrist:
16. juni 2017

Tid:
14.00-16.00

Sted:
Delimarché, Alexander Foss Gade 15, 9000 Aalborg

Pris:
No-show gebyr ved afmelding senere end kl. 12.00 dagen inden DKK 500 kr ex moms.

Kontakt navn:
Berit Brendborg, tlf. 22 86 98 91

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune