Grib Forandringen - Digitalisering med fokus på forandringsledelse - Aalborg

Den omfattende digitale udvikling i samfundet kræver nye måder at lede, styre og udvikle forretningen på. Vi glemmer ofte at tale om, hvad forandringerne i det såkaldte Samfund 4.0 kræver af os som mennesker. Det går ikke, for den vigtigste forandring fremover handler ikke om robotter, selvkørende biler eller nye reformer. Den allervigtigste forandring er den, vi skal gennemgå som mennesker.

Dette betyder også, at et stærkt fokus på medarbejderinddragelse og kompetenceudvikling er en afgørende faktorer for en succesfuld (digital) transformation.Derfor sætter BrainsBusiness nu, i samarbejde med MADE, House of Energy og AAU Smart Production, fokus på forandringsledelse ved dette seminar, som vil byde på såvel den nyeste forskningsmæssige viden som praktiske virksomhedscases

Målgruppe: Forandringsparate ledere i virksomheder/organisationer, der arbejder med digitalisering.

Program:

Registrering og Morgenmad

Velkomst

Forandringsledelse 4.0 v/Anders Drejer, Professor, AAU

Når nu 70% af alle forandringsprojekter grebet an på den gammeldags måde fejler ... er det så ikke på tide at gentænke? Gentænke forandringsledelse - gribe forandringen forfra og tænke bagfra.

Anders Drejer vil fortælle os de nyeste modeller til forandringsledelse, som tager fremtiden i mente og gentænker forandringens rolle i ledelse og ledelsens rolle i forandring. Udfra det giver Anders sit bud på God Ledelsesskik i forandringsledelse 4.0.

Fremtidens mindset vs. fortiden og nutidens mindset v/Mette Egebæk, Futurist

Hvordan når du som leder medarbejderne? Forstå HVORDAN medarbejdere og lederen selv tænker fremfor HVAD, hvad forandringen er. At rumme værdier der ikke matcher ens egne og lede derfra.

Fremtidens mindset indeholder alt det omkring værdier, sårbarhed, mod – at kunne tænke samskabelse fremfor konkurrence og værdi fremfor (økonomisk)vækst.

Ledelse af digital differentiering v/Anders Kold, CEO, Mekoprint

Hør om eksempler på hvordan Mekoprint løbende afdækker og prioriterer digitaliseringsmuligheder, der gør en forskel både internt og eksternt - og hvem der involveres hvornår og hvordan for at udvikle og indkøre digitaliseringen på en effektiv måde.     

Forandring kræver tryghed v/Ditte Maria Kollerup, Indehaver og kreativ direktør, KFS Boligbyg

Hos KFS Boligbyg implementeres løbende digitale værktøjer blandt håndværkere og funktionærer. Hvordan skabes positive forandringsprocesser med få tilskuere og mange der tager ejerskab? En nøgle er åbenhed og italesættelse, som sikrer tilstrækkelig tryghed.

 

Tak for i dag

 

Fakta om arrangementet

Dato:
20. september 2018

Tilmeldingsfrist:
18. september 2018

Tid:
08.30-12.00 (registrering og morgenmad fra kl. 8.00)

Sted:
Nordkraft, Kjellerups Torv, 9000 Aalborg, lokale 4.3.02

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness, it-forum, MADE, House of Energy og Smart Production. Øvrige: DKK 500 kr. + moms.. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 19. september kl. 12.00: DKK 500 kr. + moms.

Kontakt navn:
Birgit-Johanne Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune