Hands-on workshop: Byg din egen Chatbot - Aalborg

Du kender sikkert Apples assistent Siri - og måske er du stødt på kundeservice-chatbots i pop-up-bokse på hjemmesider. Nu får du muligheden for at lære at bygge din egen chatbot - fx til brug i kundeservice, IT-supporten eller nyhedsflow.

Chatbots som Siri er kun begyndelsen til en fremtid, hvor chatbots vil hjælpe os med f.eks at købe et produkt, svare på et spørgsmål, blive oplært i systemer elller finde en bestemt type information.
 
Særligt i besked-apps er bots for alvor ved at gøre deres entré. Det gælder både i Facebook Messenger, Viber og WhatsApp, men også på den fremadstormende kommunikationsplatform til virksomheder, Slack. Fælles for disse er, at bots tilføjer funktionalitet og kommunikation direkte inde i besked-appen, så du slipper for at skifte til en anden app. Et eksempel er, at du i USA kan bestille en Uber-bil uden at forlade Facebooks Messenger.

Ved denne hands-on workshop vil Delegate og BotXO hjælpe dig med at sætte en chatbot op, som du efterfølgende kan teste i 14 dage i din virksomhed. På den måde kan du teste jeres chatbotidé af og arbejde videre med den i en realistisk kontekst, hvad enten der er tale om kundeservice, ekstern kommunikation, IT-support - eller noget helt fjerde. 

Workshoppens indhold:

 • Kort introduktion til chatbots og BotXO’s platform.
 • Alle deltagere får adgang til deres egen chatbot på BotXO’s platform.
 • Hands-on workshop: Deltageren sætter sin chatbot op med hjælp fra Delegate og BotXo.
 • Deltageren kan enten gå i gang med egen idé eller følge en chatbot-guide fra Delegate for at blive fortrolig med platformen.
 • Målet er, at alle deltagere går fra arrangement med en opstartet chatbot og værktøjerne til at arbejde videre på den hjemme på kontoret.

Målgruppe:

Alle der har interesse i chatbots – en chatbot kan både bruges kundevendt og internt i organisationen. Derfor kan det være alt fra kundeservice, marketing og IT til andre personer med interesse og en ide til, hvordan de kan bruge en chatbot.  

Læs mere om chatbots i DR's artikel "Chatbotterne kommer: Her er 6 ting du skal vide".

Hvad skal deltagerne have med?

 • Egen computer
 • Du skal formulere og medbringe 10 spørgsmål og svar, som du gerne vil have botten til at håndtere. 

  Det optimale er 10 spørgsmål inden for samme kategori. Hvis emnet er "chatbot" kunne det eksempelvis være spørgsmål som:
   
  Q1: Hvordan kommer jeg i gang med min første chatbot?
   
  A1: Du kunne starte med at deltage på workshoppen "Byg din egen Chatbot" den 7. februar. Læs mere om workshoppen her.
   
   
  Q2: Kan man købe et færdigt chatbot-produkt?
   
  A2: Ja, BotXO m.fl. har software, der gør det nemt at komme i gang. Vi kan rådgive og implementere den løsning, der passer bedst til netop jeres behov. Læs mere om vores produkter her.


  Q3:
  Kan man...?

  A3: Ja....

Fakta om arrangementet

Dato:
7. februar 2019

Tilmeldingsfrist:
5. februar 2019

Tid:
12.30-16.30

Sted:
Selma Lagerlöfsvej 300, lokale 02.11

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Øvrige: DKK 500 ex. moms. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 6. februar kl. 12.00: DKK 500 kr. ex. moms.

Kontakt navn:
Birgit-Johanne Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune