AFLYST - Spot på IPR: Hvor let er DIT produkt at kopiere? - Aalborg

AFLYST - ny dato annonceres senere

Har I fokus på, hvor meget manglende beskyttelse af IP-rettigheder koster jer på bundlinien? Ved dette morgenmøde sætter vi i samarbejde med Patrade fokus på, hvordan du bør forholde dig til IPR, og hvordan du kommer i gang med processen.

Dagens oplægsholdere, Charlotte Boddum, Partner, LL.M., European Trade Mark and Design Attorney, og Steen I Andersen, patentkonsulent, vil komme omkring følgende emner:

Varemærke- og designbeskyttelse

 • Hvad er et varemærke, og hvad er et design?
 • National og international håndhævelse
 • Online håndhævelse
 • Markedsføringsret

Patent- og brugsmodelbeskyttelse

 • Hvad er et patent, og hvad er en brugsmodel?
 • Hvilke krav er der til et patent?
 • IPR-konflikthåndtering
 • Overvågning af markedet

IPR-strategi og management

 • Kontraktudformning
 • Licensaftaler
 • Tech transfer in/out

Om IPR

IP - Intellectual Property - er den gængse betegnelse for intellektuel ejendomsret eller immaterielle rettigheder. Af og til bruges synonymet enerettigheder.

IP omfatter al beskyttelse af teknik og forretningskendetegn - Læs mere på https://www.dkpto.dk/media/1736538/hvaderipr.pdf 

 

 


Om temarækken om IT-jura

I samarbejde med Advokatfirmaet Vingaardshus og Juridisk Institut på AAU afholder vi en række temamøder om IT-jura. Møderne danner rammen for debat og erfaringsudveksling om udfordringer af juridisk karakter indenfor IT og Tech.

I takt med, at den teknologiske udvikling springer fremad, oplever vi i IKT-erhvervet nye udfordringer i forhold til jura. Disse udfordringer spænder bredt fra alt fra cybercrime over licenser og IP til persondata. I samarbejde med Advokatfirmaet Vingaardshus og Juridisk Institut sætter vi niveauet højt og garanterer, at du bliver opdateret på de seneste nyheder indenfor det juridiske felt af IKT.

Fakta om arrangementet

Dato:
27. februar 2019

Tid:
08.30-12.00 (morgenmad og registrering fra 08.00)

Sted:
Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg
Lokale 3.3.17

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Øvrige: DKK 500 ex. moms. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 26. februar kl. 12.00: DKK 500 kr. ex. moms.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune