Live pitches

 ”YES, we can!”

Dette var ordene fra Institutleder fra Aalborg Universitet, Børge Lindberg, da han efter vores første BrainsBusiness Award Show i 2010 blev spurgt om, hvad hans indtryk var af IKT-miljøet heroppe. Børges kloge ord er ikke blevet mindre sande den dag i dag! Det syder og bobler i det nordjyske IKT-miljø. Vi har en lang række virksomheder i verdensklasse og et universitet, som huser noget af den fremmeste IKT-forskning i Europa.

Et af BrainsBusiness' mantraer fra den spæde start har været at få alt dette gjort mere synligt. Årets Generalforsamling byder derfor på Live-pitches. Kom med og kom ind bag kulisserne hos nogle af de nordjyske virksomheder, der for alvor har formået at markere sig, til en eftermiddag, hvor vi lover dig, at du bliver klogere, inspireret – og ikke mindst imponeret!

Udover præsentationen af 6 spændende virksomheder, så byder eftermiddagen også på vores årlige generalforsamling og et indblik i Lindholm Høje.

Denne begivenhed vil give dig mulighed for at komme i dialog med bestyrelsen for BraisnBusiness, og som medlem kan du få direkte indflydelse på BrainsBusiness' arbejde.  

Fakta om arrangementet

Dato:
19. april 2016

Tilmeldingsfrist:
15. april 2016

Tid:
15.00-20.00

Sted:
Lindholm Høje, Vendilavej 11, 9400 Nørresundby

Pris:
Gratis. Ved udeblivelse opkræves et no show gebyr på 500 kr. ex moms

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

Program

15.00   Registrering og kaffe (kaffe og hjemmebagt kage)

15.15   Velkomst til Lindholm høje ved Kjøgemester Jesper Lynge og appetizer på vores nye internationale crossmedia samarbejde.

15.30   Virksomhedspræsentation
- MapsPeople
- Petar Popovski
- Trackunit
- TKJ Electronics
- KONXION
- Debito
- Swipeato

17.00   Pause
17.15   Generalforsamling

18.00   Spisning og netværk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune