Morgenmøde: Skab forretning med IoT og Connected Field Services - Aalborg

Microsoft Field Service er et effektivt værktøj til optimering af en kørende serviceforretning. Platformen sikrer optimal planlægning og nem og effektiv administration, og i Microsofts seneste udgave bindes den sammen med kundens installationer via IoT.

Ved dette morgenmøde fortæller Delegate og Xtel Wireless, hvordan Connected Field Services opsættes, hvordan det virker, og hvordan du vælger de rette IoT-enheder.

Om Microsoft Field Service:

Microsoft Field Service-platformen understøtter styring af kompetencer, ressourcer, værktøjer og materialer og sikrer derfor optimal planlægning og nem og effektiv administration af hele serviceforretningen. 

Senest har Microsoft lanceret Connected Field Service, som binder denne platform sammen med kundens installationer via IoT-enheder, der kan overvåge installationen og give besked om status og eventuelt behov for service eller reparation. Dette muliggør en helt ny måde at administrere, overvåge og sikre stabil drift af kundens installationer.

Om arrangementet:

Arrangementet viser konkrete demoer af, hvordan Connected Field Service opsættes, og hvordan det virker. Samtidig adresserer Delegate nogle af de udfordringer, deres kunder har oplevet ved at gå i gang med Connected Field Service, hvor særligt valget af den rigtige IoT-enhed har været problematisk. Xtel Wireless giver herefter deres bud på, hvordan nutidens smarte IoT-enheder ser ud, hvordan de kan bruges og hvordan man kommer i gang.

Arrangementet er for dig, der er nysgerrig på Connected Field Service, og hvordan det kan gøre en forskel i din forretning.

Program:

8.30: Registrering og morgenmad

9.00: Velkomst v/ BrainsBusiness og Delegate

Oplæg: Delegate v/ Thomas Bo Nielsen – Fortæller og viser, hvordan Connected Field Service fungerer og kan tages i brug

Oplæg: XTel Wireless v/ Mogens Durup Nielsen – Fortæller om og viser nutidens IoT-enheder, og hvordan de bruges.

11.00: Tak for i dag

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet. 

Fakta om arrangementet

Dato:
2. marts 2020

Tilmeldingsfrist:
28. februar 2020

Tid:
09.00-11.00 (morgenmad fra 08.30)

Sted:
AAU, Niels Jernes Vej 14, 9220 Aalborg Øst, lokale 3-119

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Ikke-medlemmer: DKK 500 + moms. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end fredag den 28/2 kl. 12.00: DKK 500 + moms.

Kontakt navn:
Sofie Toft

Kontakt e-mail:

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune