Netværksmøde IT-ret: Hvordan beskytter man sin forretning som softwarevirksomhed?

Flere og flere virksomheder er i dag baseret på udvikling og anvendelse af software. Konkurrencen er benhård og global og kan hurtigt vise sig fra en mindre fin side. Vi ser eksempler på virksomheder, der oplever at få deres software kopieret eller på anden vis få deres IPR-rettigheder krænket, hvilket kan være truende for deres forretning. Som følge af denne konkurrence bliver det stadigt mere vigtigt for virksomheder at kende til deres rettigheder og vide, hvordan de beskytter sig indenfor national og international lovgivning.

Mødet vil denne gang byde på oplæg fra Christian Ameland Nielsen og Nick Lissner fra Patrade, som til dagligt arbejder med beskyttelse af virksomheders immaterielle rettigheder. Derudover vil der være et oplæg fra en nordjysk softwarevirksomhed.

 

På mødet vil vi gå i dybden med, hvorfor og hvornår man bør beskytte sin software samt dens kildekoder og brugergrænseflader. Derudover vil vi se på, hvordan man kan beskytte sine rettigheder, og kommer ind på både patentering, varemærke- og designbeskyttelse. Der vil bliver lagt op til debat og udveksling af erfaringer inden for feltet, så der vil være rig mulighed for at få besvaret de spørgsmål, man måtte sidde med.

Fakta om arrangementet

Dato:
22. november 2016

Tilmeldingsfrist:
18. november 2016

Tid:
8.30-10.30 (Kaffe og registrering fra 8.30-9.00)

Sted:
Niels Jernes Vej 12A/6-104, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness. Ikke-medlemmer 500 kr. ex moms. Ved udeblivelse opkræves et no show gebyr på 500 kr. ex moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune