Netværksmøde IT-ret: Tracking teknologier – når teknologi overhaler lovgivning

 

Hvordan sikrer man en forretningsmodel baseret på ny teknologi, hvor lovgivningen endnu ikke er dækkende? Hvordan håndterer vi tracking af enheder uden identificering af brugere, som ikke har givet samtykke?

Den teknologiske udvikling går stærkt og indsamling og brug af data bliver konstant mere og mere omfattende i dag. Der åbnes op for nye forretningsmuligheder dag for dag, men samtidigt stiger behovet for stærkere sikkerhed og hensyn til beskyttelse af personfølsom data. I løbet af mødet vil vi dykke ned i nogle af de problemstillinger som IT virksomheder står overfor i dag og med et oplæg af en af Aalborg Universitets forskere kan du forvente at gå hjem fra mødet med ny viden og inspiration.

Desuden vil mødet byde på cases fra nordjyske virksomheder, der konstant er nødt til at forholde sig til spørgsmål og problemstillinger som de ovenstående. Her vil der være rig mulighed for at debattere og stille spørgsmål til deres og jeres egne erfaringer.

 

 

Fakta om arrangementet

Dato:
23. august 2016

Tilmeldingsfrist:
19. august 2016

Tid:
14.30-16.30 (Kaffe og registrering fra 14.30-15.00)

Sted:
Niels Jernes Vej 12A, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 6-104

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness. Ikke-medlemmer 500 kr. ex moms. Ved udeblivelse opkræves et no show gebyr på 500 kr. ex moms

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune