Morgenmøde 2: Praktisk design af gode oplevelser - Aalborg

Hvordan respekteres og bearbejdes vision, strategi og User Research i en udviklingsproces? På dette seminar fokuserer vi på anbefalinger af praktisk anvendelige metoder og processer for brugerindsigt og UX-Design, som sikrer et godt slutprodukt for både bruger og forretning. 
 

Dette får du med hjem: 

 • Viden om UX-Designerens rolle i en organisation 
 • Meningsgivende processer i UX-Design - fra drømme til funktionalitet 
 • Metoder til praktisk anvendelse 
 • Konkrete eksempler hvor UX-Design har gjort en positiv forskel 

Du skal deltage, hvis du arbejder med eller har interesse for: 

 • UX-Design 
 • Projektledelse 
 • Digital forretningsudvikling 
 • Digital strategi 
 • Virksomhedsledelse 
NB: Der er ikke flere ledige pladser ved arrangementet. Udfyld formularen for at blive skrevet på vores venteliste - du vil så modtage en bekræftelsesmail, hvis der bliver en ledig plads.

Hvem kan du opleve: 

 • Steffen Rauf, UX-designer ved WhiteAway

Steffen arbejder som UX-designer hos WhiteAway Group, som består af online og multichannel brands som WhiteAway, Skousen, m.fl. Her laver han bruger-centreret design til webshops og interne backoffice systemer, hvor inddragelse af slutbrugerne i forskellige research- og designteknikker skaber værdi for brugerne og forretningen.

 • Simon Rosenqvist og Jakob Skovgaard, UX-designere ved Combine

Simon Rosenqvist og Jakob Skovgaard er en del af UX- og designteamet ved Combine, hvor arbejdet med UX er en central del af ethvert projekt. Her arbejder de bl.a. med at sikre den optimale brugeroplevelse i en kompleks B2B-app for Sanistål, nem digital billetkøb for Nordjyllands Trafikselskab og specialudviklede digitale wayfinding-løsninger til flere internationale lufthavne.


Om møderækken "Er brugerforståelse den nye vækstmotor?":  

Hvordan kan indsigt i brugernes adfærd og behov være en afgørende faktor for strategi, teknologi og forretningsudvikling? Hvilken betydning har brugernes oplevelse af digitale services for produkters succes? 

Over to seminarer sætter BrainsBusiness i samarbejde med Combine fokus på User Experience (UX) og brugeroplevelser som omdrejningspunkt for virksomheders strategiske og digitale udvikling. Vi har hentet nogle af landets skarpeste i emnet, som giver dig konkrete eksempler på bl.a. metoder, kultur, værdi og resultater. 

Seminarerne er henvendt til alle, der arbejder med digital forretning, strategi og design samt virksomheds- og mellemledere. 

> Læs mere om første seminar, "Vækst og værdiskabelse gennem gode brugeroplevelser ", som afholdes 20. september

Fakta om arrangementet

Dato:
13. november 2018

Tilmeldingsfrist:
9. november 2018

Tid:
08:30-10:30 (registrering fra 08:00)

Sted:
Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Ikke-medlemmer: DKK 500 + moms. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud efter 12. november kl. 12.00: DKK 500 + moms.

Kontakt navn:
Stine Lund

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune