Salgsnetværk (B2B) – intromøde

Den stigende digitalisering stiller nye krav til dine salgsstrategier, og dine kunder vælger dig i dag på helt andre parametre, end du måske tror. I BrainsBusiness' nye fokusnetværk om B2B-salg vil vi komme længere ind i, hvordan vi skal forstå og tilgå salg i dag, og vi vil skære igennem meget af den salgslingo, vi som sælgere ofte bliver bombarderet med. Den rigtige strategi kan være nøglen til disruption – enten for jer eller jeres konkurrent. 

Til intromødet den 28. september vil vi få besøg af en Danmarks absolutte eksperter i salg, Karina Burgdorff Jensen, som vil starte en debat omkring, hvad B2B salg er, og hvordan vi skal gå til det i dag. Karina sidder til dagligt på Aalborg Universitet og er en af kun to personer i landet, der forsker i salg. Hun vil få åbnet op for, hvorfor den traditionelle tilgang til salg fejler i dag, og hvorfor information ikke længere er nøglen til succesfuldt salg. Hun vil sætte barren højt for at arbejde med salg og jeres strategi på et nyt strategisk niveau i rammen af en digitaliseret verden.

I forlængelse af oplægget vil vi have en åben debat omkring, hvad du har af ønsker til det kommende netværk. Tænk derfor gerne på forhånd over, hvilke udfordringer oplever du i forbindelse med salg, og om der er særlige områder, du gerne vil have styrket dine kompetencer indenfor.

Om netværket:

Netværket vil få en størrelse på 10-15 deltagere og vil fungere som et fokusnetværk med salgsprocessen som omdrejningspunkt. I netværket vil vi diskutere og arbejde med emner som:

  • Hvordan skræddersyr man sin salgsproces til den person, man sidder overfor?
  • Krydsfeltet mellem canvas-salg og teknisk salg.
  • Hvornår har man brug for en teknisk sælger? Og kan sælgeren blive for teknisk og overse andre detaljer eller helheden i salget?
  • Hvordan bygger man en god salgsstruktur op – i Danmark og i udlandet?
  • Hvilke modeller kan man arbejde med i forhold til aflønning, motivation og skalering?

Deltagelse i netværket er personlig, og erfaringsudveksling og fortrolighed i højsædet. Vi arbejder på at bygge en solid værktøjskasse op og vil i løbet af mødegangene invitere forskellige oplægsholdere for at sætte diskussioner i gang omkring salgsprocessen. Netværket vil få en størrelse af 10-15 deltagere, som mødes 4 gange årligt. 

Pris for deltagelse i netværket (bortset fra intromødet):

  • Medlem af BrainsBusiness: 500 kr. ex. moms pr. gang.
  • Ikke-medlem: 1.000 kr. ex. moms pr. gang.

Målgruppe:

Netværket henvender sig til medarbejdere i IKT-branchen, der arbejder direkte med B2B-salg eller som har ledelsesansvar i relation med salg.

Fakta om arrangementet

Dato:
28. september 2017

Tilmeldingsfrist:
25. september 2017

Tid:
09.00-11.00

Sted:
Cafe Aurum 79
Slotsgade 4
9000 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness. Ikke-medlemmer 500 kr. ex. moms. No-show gebyr 500 kr. ex. moms ved framelding senere end 27. september 2017 kl. 12.00.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune