Security Codelab: Phishing - Aalborg

Kom med når vi i samarbejde med Aalborg Universitet giver dig mulighed for at opleve og teste, hvordan cybercrime fungerer i real time.

Sammen med Jens Myrup Pedersen, lektor ved AAU's Institut for Elektroniske Systemer, dykker vi ned i detaljerne ved forskellige phishing-teknikker og modforanstaltninger, du kan implementere på internettet for at afbøde disse - og andre mere sofistikerede - angreb. 

Udover at få indsigt i den konstant skiftende underverden indenfor phishing får du her mulighed for at teste dine egne phishing-færdigheder i et nyt – og SIKKERT –  virtuelt laboratoriemiljø. 

Målgruppe: 

Sessionen er rettet mod både personer med tekniske færdigheder, (f.eks. personer, der arbejder med it-sikkerhed til hverdag), og dem, der arbejder på et mere strategisk plan. De udfordringer, vi præsenterer i det virtuelle laboratorium, vil være differentieret, så vi er sikre på, at alle vil få optimalt udbytte af dagen.  

Husk at medbringe egen computer og strømforsyning – resten foregår virtuelt, så ingen særlige programmer eller installationer er nødvendige for deltagelse.

Beskrivelse af møderækken: 

I samarbejde med Aalborg Universitet og Rigspolitiet, Nationalt Cyber Crime Center (NC3) sætter BrainsBusiness nu fokus på Security. Hver dag udsættes virksomheder over hele landet for angreb og forsøg på kompromittering af deres sikkerhedsforanstaltninger. Gennem BrainsBusiness Security vil du få både ny teoretisk og praktisk viden om, hvordan du beskytter dig selv og din virksomhed bedre, da vi skiftevis inviterer til TechTalks og Codelabs. 

Dette første arrangement i Security-møderækken er et BrainsBusiness Codelab. 

BrainsBusiness Codelabs er forløb af 2-4 timers varighed og målrettet dig, som gerne vil udvikle dine kompetencer indenfor kodning med et skræddersyet hands-on kodningsforløb. Hvert  codelab arbejder ud fra et specifikt emne som f.eks AI, Laravel, phishing, eller raspberry pi. De fleste codelabs vil tage dig igennem processen ved at opbygge en lille applikation eller tilføje en ny funktion til en eksisterende applikation.


En del af Future Week Denmark 2018

Codelab'et afholdes under Future Week Denmark 2018. En uge, der samler events og arrangementer fra de danske klynger og innovationsnetværk på tværs af brancher og industrier. Future Week Denmark stiller skarpt på Danmarks styrkepositioner, herunder IKT og digitalisering, og afholdes i uge 48.

Læs mere og se andre events fra Future Week Denmark. Følg Future Week Denmark på Facebook

Se video om FutureWeek Denmark:

FutureWeek video from DESIGN CONCERN on Vimeo.

Fakta om arrangementet

Dato:
26. november 2018

Tilmeldingsfrist:
22. november 2018

Tid:
13.30-16.00

Sted:
Niels Jernes Vej 8A lokale 0.01, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Ikke-medlemmer: DKK 500 ex. moms. No-show gebyr ved udeblivelse eller afmelding senere end kl. 12.00 den 25. november: DKK 500 kr ex moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune