Skagerrak Business Summit 2018 - Hirtshals

Kom med, når vi samler danske og norske erhvervsfolk i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden og skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak.

Vi gentager de foregående års succes og inviterer danske og norske virksomheder til vores årlige erhvervskonference Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 8.30-22.00. 

I år sætter vi fokus på ”Connectivity.” Netværk er en væsentlig del af forretningslivet – både det digitale og det menneskelige, hvorfor Skagerrak Business Summit sætter fokus herpå. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan forandres hurtigt, og det er vigtigt at holde sig opdateret. 

Ny viden i verdensklasse

Kom og hør spændende ny viden og konkrete nyskabende projekter inden for de 3 sektorer; maritimt, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt forskning i Danmark og Norge. Der vil således være et konkret og direkte indblik i udviklingen i sektorerne. Oplægsholderne er også tilgængelige for matchmaking delen og naturligvis networking på hele konferencen.

Matchmaking

Netværk har en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. For at understøtte networking yderligere introducerer vi i år en faciliteret matchmaking i form af 1-1 speeddatingmøde på 3 x 20 min., hvor du får mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle samarbejdspartnere og/eller kunder.

Når vi nærmere os konferencen, får du tilsendt et link, (ca. 3-4 uger før afholdelse) hvor du udfylder info omkring dig selv. Her får du også mulighed for at se, hvem du kan matchmake med. Du forpligter dig ikke før, du udfylder info. Det er også via dette link, du vælger op til tre virksomheder, som du ønsker at møde. 

Bliv inspireret af andres erfaringer

Formiddagen byder på oplæg fra Norsk Industri, der fortæller om mulighederne inden for den norske maritime branche. SE kommer og fortæller om, hvad digitalisering egentlig kræver af din virksomhed. Den danske og norske ambassadør er også på programmet. De fortæller om udviklingen af  handelsrelationer på tværs af Skagerrak.

Konferencens tre fokusområder

  • Maritimt
  • Energi
  • IKT

Du har mulighed for at vælge ét spor gennem hele dagen, men kan også vælge at høre én session inden for hvert område. Fælles for de tre fokusområder er, at en række eksperter deler ud af deres erfaringer, og giver indspark til fremtidsperspektiver. IKT-sporet faciliteres af BrainsBusiness.

> Se dagens program her

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen er for dig, der beskæftiger sig med samarbejdet mellem Danmark og Norge, eller for dig, der har en interesse eller ønsker at udvikle dig inden for de tre nævnte fokusområder. Konferencen har et kommercielt fokus med et klart mål om, at deltagerne udvikler nye handelsrelationer mellem Danmark og Norge.

Tilmelding

Konferencen afholdes på Nordsøen Forskerparken og afsluttede med festmiddag kl. 17.00, der afholdes på Nordsøen Oceanarium foran det store Ocenarium.

Sidste års middag var en stor succes og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbejdskontakter. Ønsker du mod forventning ikke at deltage i middagen framelder du dig under din tilmelding.

> Tilmeld dig her

Konferencen og overfart med Color Line er gratis for deltagere fra Norge, men deltagerne afholder selv egne opholdsomkostninger. Color Line sponserer færgefarten til og fra konferencen. Du kan tilvælge færgefarter, når du tilmelder dig. 

Fakta om arrangementet

Dato:
22. november 2018

Tilmeldingsfrist:
16. november 2018

Tid:
08.30-20.00

Sted:
Nordsøen Forskerpark
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Denmark

Pris:
Medlem af BrainsBusiness, it-forum, MARCOD og House of Energy: DKK 795 ex. moms. Øvrige: DKK 1095 ex. moms.

Kontakt navn:
Helena Peyron

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune