Smart City Expo World Congress

Gå ikke glip af årets største Smart City-event - verdenskongressen i Barcelona!

Her samles industri, forskere, byudviklere, fremtidsforskere; ja, kort sagt alle, der har interesse for udviklingen af smarte byer nu og i fremtiden - og her er BrainsBusiness naturligvis med!

Særligt for danske deltagere

Skal du til Smart City Expo, har du mulighed for gennem BrainsBusiness at deltage gratis i et særligt arrangement målrettet internationalisering af danske virksomheder:

  • Surprise-udflugt til et spændende og relevant udflugtsmål i Barcelona-området - arrangeret i samarbejde med InfinIT, Cluster Excellence Denmark og Enterprise Europe Network. Eksklusivt arrangement for medlemmer af BrainsBusiness og InfinIT.

Skriv en mail til Birgit Nøhr, bpn@brainsbusiness.dk, hvis du deltager på Smart City Expo og er interesseret i at deltage i surprise-arrangementet, der kan blive din billet ind på det internationale Smart City-marked. Der er allerede tilmeldt fire nordjyske deltagere - skal du være den næste?

Læs mere om Smart City Expo på www.smartcityexpo.com 

HUSK: Hvis du tilmelder dig den målrettede matchmakingevent Brokerage Event har du mulighed for at spare 25-50% på indgangsbilletten - læs mere her: https://www.b2match.eu/smartcity2016

Fakta om arrangementet

Dato:
15. november 2016 - 17. november 2016

Sted:
Barcelona, Spanien

Kontakt navn:
Birgit Nøhr, tlf. 29 72 07 01

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune