Sæt dit præg på Cloud City (Spritten) i Aalborg

Vi er nu klar til at skyde vores nye Living Lab i gang. Denne gang er rammen den unikke nye bydel Cloud City i Aalborg, og alle medlemmer af BrainsBusiness og it-forum inviteres med. 

Det nye Cloud City Living Lab vil have form af en Co-Creation proces, hvor vi starter op med en innovationsworkshop med udgangspunkt i metoden Design Sprint, anvender PRE.DO som idegeneringsværktøj, udarbejder en funding-ansøgning og efterfølgende igangsætter projektet, hvor teknologier testes og implementeres i den unikke nye bydel.

Denne opstartsworkshop faciliteres af Uffe Koch, PRE.DO, og Birgit-Johanne Andersen, BrainsBusiness. Her vil deltagerne via Design Sprint formulere en række konceptforslag, hvorefter der arbejdes videre med to koncepter i PRE.DO med henblik på modning af koncepterne og klargøring til funding-ansøgningen. 

Om Cloud City

Tekst fra: http://www.harbourgate.dk/cloud-city/ 

Der var engang en spritfabrik i Aalborg, hvis produkter var kendt af mennesker over hele verden. Den smukke og ikoniske fabrik omdannes nu til Cloud City – en ny og visionær bydel med fokus på kunst og kultur.

Det er en 30 meter høj kunstinstallation i glas med 68 folierede skyer skabt af den verdenskendte argentinske kunstner Tomás Saracenos, der i folkemunde har givet navn til bydelen. Værket bliver så stort, at det kan ses under indflyvningen til Aalborg Lufthavn.

Men der bliver også tænkt store tanker i Cloud City. Barren er sat højt. Bydelen skal med dens kunst, kultur, gastronomi og arkitektur udvikle sig til et internationalt trækplaster, der sætter Aalborg på verdenskortet. Akkurat som det var tilfældet med Spritfabrikkens snapse og akvavitter.

Beboerne i den nye bydel bliver blandt andre Aalborg Teater, et artcenter af internationalt format, en lille besøgsvenlig spritfabrik, et hotel med værelser fra to til fem stjerner, restauranter, torvehal, et bolighus og et oplevelsescenter for produktion af organisk chokolade.

Den vigtigste nye bygning til at definere Cloud City er Harbour Gate – tegnet af det prisvindende arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group. Alene det byggeri vil løfte Cloud City op i den internationale superliga.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
27. august 2018

Tilmeldingsfrist:
23. august 2018

Tid:
08.00-13.30

Sted:
Strandvejen 20, 2.sal, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis. Arrangementet er kun åbent for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum.

Kontakt navn:
Birgit-Johanne Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune