Succes via Silicon Valley

Hvilke muligheder er der for din virksomhed?

"The Silicon Valley way of doing business". Vi ved at det skal gå stærkt, og der skal arbejdes hårdt. Men hvad skal man ellers kaste sig ud i for at opnå succes i det unikke og hårdt konkurrenceudsatte økosystem i Silicon Valley? Og hvad er støttemulighederne for danske små og mellemstore virksomheder?

Kom til gå-hjem-møde i Lydens Hus den 8. maj, hvor du vil kunne møde folkene bag Soundboks og Be My Eyes, samt blive introduceret til SCALEit-programmet.

Holdet bag Soundboks er de tre unge iværksættere: Jesper Theil Thomsen, Hjalte Emilio Wieth og Christoffer Nyvold. De har udviklet en hårdhør, højlydt og langtidsspillende transportabel højtaler og blev som en af ganske få udvalgte inviteret til at deltage i verdens førende accelerator program i Silicon Valley – Y Combinator og rejste via en succesfuld kickstarter-kampagne 5,5 millioner danske kroner. De har for nyligt åbnet showroom i LA.

Be My Eyes har fået overvældende opmærksomhed med deres app, som forbinder blinde eller svagtseende mennesker med frivillige seende hjælpere over hele verden - via direkte videoforbindelse på smartphonen, hvor de har mere end 500.000 brugere af deres platform. Virksomheden og visionen er nu flyttet til Silicon Valley, hvor mulighederne i appen for alvor skal foldes ud.

Christian Vinther er ansat i Innovation Centre Denmark, hvor han arbejder med at hjælpe danske virksomheder og iværksættere med at vækste gennem USA og Silicon Valley. Et af tilbudende, målrettet særligt startups og scaleups, er SCALEit programmet, som Christian vil fortælle mere om på dagen.

Gå-hjem-mødet er arrangeret af innovationsnetværkene Danish Sound, InfinIT og BrainsBusiness og er målrettet startups og små og mellemstore virksomheder fra ICT-branchen og den kreative industri.

Men alle er velkomne!

Arrangementet afholdes på engelsk - se invitation på engelsk

 

     

Fakta om arrangementet

Dato:
8. maj 2017

Tilmeldingsfrist:
4. maj 2017

Tid:
15.00-17.30

Sted:
Vækstfabrikken Lydens Hus, Gammel Kongevej 11-13, 1610 København V

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
Merete Carlson


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune