UAWorld Industridag - droner i indendørs industrielt miljø

BrainsBusiness støtter op omkring UAWorld projektet, som inviterer til Industridag d. 22. september med bl.a. demonstrationsflyvning af en drone i indendørs industrielt miljø.

Droner i indendørs industrielle miljøer – en umulig udfordring?

At droner i fremtiden skulle kunne udføre automatiserede inspektions- og logistikopgaver i indendørs industrielle miljøer er en umulighed vil nogle mene. Hvordan kan dronerne styres præcist og pålideligt i et miljø, hvor der ikke kan modtages GPS, der er begrænset plads, og den elektriske støj gør radiokommunikationen vanskelig? Hvordan integreres dronerne i det eksisterende ERP system?

Teknologivirksomhederne Games On Track A/S, Sky-Watch A/S og RESEIWE A/S er i samarbejde med Aalborg Universitet godt i gang med at løse denne udfordring. 

Få ny viden og se fremtidsperspektiver inden for dit  forretningsområde

På Industridagen den 22. september præsenteres bl.a. de første midtvejsresultater. Kom og hør mere om, hvordan droner kan bruges til indendørs opgaver og giv meget gerne dine input til anvendelsesmuligheder og fremtidsperspektiver.

Indlæg, workshops og demonstrationsflyvning

Ud over en række spændende indlæg, demonstreres en fuldautomatiseret flyvning med en drone, der løser opgaver i et fuld skala industrielt miljø. Derudover indeholder dagen også tre interessante workshops, hvor deltagerne inviteres til en diskussion om udfordringerne ved anvendelse af droner, mulige løsninger på sikkerhedsproblematikkerne og forretningsmulighederne for danske virksomheder. Endelig bliver der også mulighed for selv at prøve kræfter med indendørs droneflyvning.

Fakta om arrangementet

Dato:
22. september 2016

Tilmeldingsfrist:
15. september 2016

Tid:
12.00-16.30

Sted:
Aalborg Universitet, MTech Lab, Fibigerstæde 16, 9220 Aalborg Ø

Pris:
Gratis. Ved udeblivelse opkræves et no show gebyr på 500 kr.

Kontakt navn:
Niels-Christian Gjerrild

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune