Har du, hvad du skal bruge i din design-værktøjskasse? - Aalborg

 

BrainsBusiness og Combine inviterer til morgenmøde, hvor du kan blive klogere på, hvilke UX-værktøjer der er bedst at bruge i de forskellige dele af designprocessen.

Du vil få helt konkrete tips til bestemte værktøjer og have mulighed for at gå direkte hjem og teste dem. Combine vil også give indsigt i, hvordan man sikrer en god produktudvikling med samarbejde i fokus, samt hvilke værktøjer der kan understøtte dette.

Program

UX-værktøjer i 2020 v/ Ulrik Stoch Jensen

I løbet af de sidste ti år er der sket meget inden for produktudvikling, forretning, og hvordan vi forholder os til dét at skabe gode produkter, som brugerne får en værdi ud af. Især designværktøjer er blevet mere modne og er nu langt mere end blot at lave mockups og simple skærmprototyper i Invision, Marvel eller Sketch.

Forståelse for, hvor det er nødvendigt at bruge bestemte værktøjer i en designprocess, kan være afgørende for, om dit produkt eller service lykkes eller ej. I oplægget her vil Ulrik gennemgå en række aktuelle designværktøjer med fokus på 1-2 værktøjer i hver fase af en designprocess samt demonstrere en række features fra et par værktøjerne.

Ulrik Stoch Jensen har en kandidat i Interaktionsdesign fra Aalborg Universitet og er Senior UX'er hos Tia Technology, hvor han har udviklet firmaets fælles designsystem. Siden 2011 har han designet apps og webapplikationer for bl.a. Vestas, Codan og Aalborg Universitet. Find Ulrik på LinkedIn her.

UI Design for hele projektteamet v/ Jakob Skovgaard Pedersen

UI Design er ikke forbeholdt designeren, men bør være et gennemskueligt og gennemsigtigt stykke arbejde for både projektteam og kunde. God kommunikation, developer hand-off og iterationer er essentielle for at komme effektivt i mål med en god produktudvikling.

Heldigvis findes der designværktøjer på markedet med et højt fokus på samarbejde, så UI Design bliver et nyttigt og anvendt element for alle involverede i et projekt. Jakob vil gennemgå nødvendigheden af at arbejde effektivt sammen om UI Design, samt give indsigt i, hvordan Combine kvalificerer det designværktøj, de anvender.

Jakob Skovgaard er Senior UX-Designer ved det digitale udviklingsbureau Combine. Her beskæftiger han sig til dagligt med at afholde workshops, foretage brugerundersøgelser og binde resultater, trends og teknologier sammen i meningsgivende og brugervenlige brugergrænseflader.

Programmet opdateres løbende. 


 

 

Fakta om arrangementet

Dato:
7. februar 2020

Tilmeldingsfrist:
5. februar 2020

Tid:
08.45-11.00 (registrering fra kl. 08.45-09.00)

Sted:
Combine, Dannebrogsgade 58, 9000 Aalborg

Pris:
Medlemmer af BrainsBusiness og it-forum: Gratis. Øvrige: DKK 300 kr. ex. moms. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 6. februar kl. 12.00: DKK 500 ex. moms.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune