UX-fokusnetværk

Sidder du i en virksomhed og savner faglig sparring, input eller nogen du kan diskutere dit UX-arbejde og projekter med? Så er dette netværk for dig.

Combine og BrainsBusiness faciliterer i fællesskab et UX-fokusnetværk for dig, der arbejder med UX, og som godt kunne tænke dig at:

  • diskutere faglige relevante emner og problemstillinger med andre fageksperter – samt evt. få konkrete inputs og sparring på disse
  • dele idéer, konkrete cases og løsninger
  • blive inspireret af metoder, processer og cases
  • få nye professionelle bekendtskaber.

Målet er at skabe et rum, hvor tillid og faglig sparring er i højsædet, hvor man kender hinanden og har mulighed for at dele de projekter, man arbejder på – også dem man normalt ikke må dele information omkring. Derfor har netværket også begrænset antal pladser, så vi er sikre på, at vi møder de samme, kan fortsætte tidligere diskussioner og ikke mindst har tillid til de andre medlemmer.

Målgruppe:

Fagpersoner fra jyske virksomheder, som arbejder med UX-design, herunder eksempelvis brugerresearch og -analyse, konceptudvikling, interaktionsdesign, UI-Design eller lign.

Vi forventer, at du som deltager:

  • deltager i mindst 3 af de 4 årlige netværksmøder
  • deltager aktivt i diskussionen, videndelingen og sparringen ved møderne samt præsenterer cases og problemstillinger, som er relevante for diskussionen
  • deltager i netværksmøderne med et positivt mindset og er åben for nye inputs til dit arbejde med UX-Design.

Som deltager forpligter du dig derfor også til at deltage ved minimum 3 ud af 4 årlige møder i netværket, hvoraf det første kickoff-møde er obligatorisk.

Interesseret i at deltage i netværket i 2020?

Vi arbejder netop nu på at oprette et nyt fokusnetværk for 2020 - udfyld formularen til højre, hvis du er interesseret i at deltage og ønsker direkte besked, når vi åbner for tilmelding.

Dato:
5. februar 2019 - 5. november 2019

Sted:
Aalborg

Pris:
Deltagelse i netværket er gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Øvrige: DKK 2000 ex. moms. Tilmelding gælder hele 2019, dvs. 4 mødegange. PT. ingen ledige pladser, men kontakt Iben Bondegaard Andersen, hvis du er interesseret i at deltage i næste sæson.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Interessetilkendegivelse

Udfyld formularen herunder,
hvis du er interesseret i at deltage i netværket i næste sæson (tilmelding er ikke bindende)

Fornavn Dette er et påkrævet felt.
Efternavn Dette er et påkrævet felt.
Stilling Dette er et påkrævet felt.
Virksomhed Dette er et påkrævet felt.
E-mail Dette er et påkrævet felt.
Har du eller en kollega tidligere deltaget i netværket? Dette er et påkrævet felt.
Ja
Nej
Er din virksomhed medlem af BrainsBusiness/it-forum/medarrangør? Dette er et påkrævet felt.
BrainsBusiness
it-forum
medarrangør
Nej

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune