Wireless IoT-netværk

Netværkets formål

IoT-netværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet BrainsBusiness’ og it-forums medlemmer, der ønsker at dele viden og søge inspiration udefra inden for IoT-feltet.

Formålet med IoT netværket er udover fokus på udviklingen indenfor IoT  at skabe rum for vidensdeling mellem medlemmerne, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.

Medlemmer af IoT netværket har mulighed for at benytte AAUs IoT Living Lab til at teste forskellige teknologier, både i teori og praksis. > Læs mere om AAUs IoT Living Lab i folderen her

Målgruppe

IoT-virksomheder. Det er for hver virksomhed kun muligt at have en deltager (Kun åbent for virksomheder, som er medlem af BrainsBusiness og it-forum). Kontakt Iben B. Andersen, hvis du ønsker at blive medlem. 

Arrangementer

Medlemmerne mødes 4 gange årligt.

Fakta om arrangementet

Dato:
11. september 2019 - 10. august 2020

Sted:
Aalborg

Pris:
Gratis. Det er for hver virksomhed kun muligt at have en deltager (Kun åbent for virksomheder, som er medlem af BrainsBusiness og it-forum). Kontakt Iben B. Andersen, hvis du ønsker at blive medlem.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune