Cybersecurity-netværk

Netværkets formål

Cybersecurity-netværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet BrainsBusiness’, MARCODs og it-forums medlemmer, der ønsker at dele viden og søge inspiration udefra inden for cybersikkerhed.

Formålet med netværket er udover fokus på udviklingen indenfor cybersikkerhed at skabe rum for vidensdeling mellem medlemmerne, teknologiske diskussioner og kortlægning af muligheder og begrænsninger indenfor området.

Som AAU-ekspert i gruppen er vi glade for at kunne præsentere Egon Kidmose, der netop har fået stor omtale af sin ph.d.-afhandling om, hvordan kunstig intelligens kan beskytte computere mod hackere, virus mv.

> Læs nyhedsartikel på AAU.dk her

Målgruppe

Virksomheder med interesse for cybersecurity. Det er for hver virksomhed kun muligt at have en deltager (Kun åbent for virksomheder, som er medlem af BrainsBusiness, MARCOD og it-forum). Kontakt Gitte Traberg Sørensen, hvis du ønsker at blive medlem. 

Arrangementer

Medlemmerne mødes hver anden måned. Næste fire møder er:

11. september 2019 kl. 13-15

13. november 2019

12. februar 2020

15. april 2020

 

 

Gitte Traberg Sørensen
Project and Marketing Assistant

Boulevarden 13, 9000 Aalborg

Mob. +45 25 20 15 67

gts@brainsbusiness.dk 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune