Wireless IoT-netværk

Netværkets formål

IoT-netværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet BrainsBusiness’ og it-forums medlemmer, der ønsker at dele viden og søge inspiration udefra inden for IoT-feltet.

Formålet med IoT netværket er udover fokus på udviklingen indenfor IoT  at skabe rum for vidensdeling mellem medlemmerne, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.

Medlemmer af IoT netværket har mulighed for at benytte AAUs IoT Living Lab til at teste forskellige teknologier, både i teori og praksis. > Læs mere om AAUs IoT Living Lab i folderen her

Målgruppe

IoT-virksomheder. Det er for hver virksomhed kun muligt at have en deltager (Kun åbent for virksomheder, som er medlem af BrainsBusiness og it-forum). Kontakt Iben B. Andersen, hvis du ønsker at blive medlem. 

Arrangementer

Medlemmerne mødes 4 gange årligt.

 

Iben Bondegaard Andersen
Innovation Consultant 

Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst

Mob. +45 20 77 16 37

iba@brainsbusiness.dk 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune