Salgsnetværk (B2B)

Netværkets formål:

Få den nyeste viden om trends, tendenser og effektive værktøjer for B2B-salg i vores nye netværksgruppe om B2B-salg. Gruppen faciliteres i samarbejde med en af landets førende forskere på området, Karina Burgdorff Jensen fra Aalborg Universitet.

Gruppen henvender sig til dig, der til daglig arbejder med B2B-salg i en IKT-virksomhed. I gruppen vil vi diskutere og arbejde med en lang række relevante emner, både for dig, der selv er sælger, og dig, der leder en salgsafdeling.

Til de fire halvdagsmøder vil du bl.a. kunne høre oplæg og stille spørgsmål til nogle af landets fremmeste forskere på området, og du kan udveksle erfaringer med jævnbyrdige i andre virksomheder.

Om Karina Burgdorff Jensen

På møderne deltager en af Danmarks absolutte eksperter i salg, Karina Burgdorff Jensen, som vil starte en debat om, hvad B2B-salg er, og hvordan vi skal gå til det i dag. Karina sidder til dagligt på Aalborg Universitet og er en af kun to personer i landet, der forsker i salg. Hun vil afdække, hvorfor den traditionelle tilgang til salg ofte fejler i dag, og hvorfor information ikke længere er nøglen til succesfuldt salg.

Hun vil sætte barren højt for at arbejde med jeres salg på et nyt strategisk niveau i rammen af en digitaliseret verden. 

 

Målgruppe:

Netværket henvender sig til medarbejdere i IKT-branchen, der arbejder direkte med B2B-salg eller som har ledelsesansvar i relation med salg.

Pris:

Tilmelding gælder hele temarækken på fire møder. Pris: Medlemmer af BrainsBusiness og it-forum: DKK 2.000 ex. moms. Øvrige: DKK 4.000 ex. moms.

Mødegange:

Programmet for efterårets fire møder er:
Møde 1: 27. august 2019
Tema: Overordnet salgsstrategi. Fra strategi til praksis. Ansvar og mandater.

> Læs mere

Møde 2: 18. september 2019
Tema: Kunder. Segmentering, marked og kundetyper

Møde 3: 24. oktober 2019
Tema: Salgsledelse – og salgsmedarbejdere.

Møde 4: 27. november
Tema: Salgs- og købsprocesser og internt samarbejde.

Kontakt:

Iben Bondegaard Andersen
Innovation Consultant

Mob. +45 20 77 16 37

iba@brainsbusiness.dk 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune