Digitalkonferansen

Spørsmålene rundt delingsøkonomi er fortsatt mange: Hva er faktisk delingsøkonomi? Hvilke utfordringer og muligheter gir det dagens virksomheter? Og ikke minst: Hvordan lykkes du?

På Digitalkonferansen kommer det foredragsholdere som vet å skape suksess innen delingsøkonomi. Du vil få svar på alle spørsmål du lurer på angående fenomenet. 

Se flere detaljer og program

 

Digin og BrainsBsuiness er samarbejdspartnere og Digin vil gerne hjælpe med at arrangere møder med norske virksomheder el. andre aktører, som BrainsBusiness medlemmer kunne have interesse i at mødes med.

Der er også mulighed for at få en stand på konferencen. Det kræver, at man er sponsor. Pris: 10.000 NOK (ca. 8.000 DKK).

En spændende deltager på konferencen er Investorvirksomheden Northzone. De har bl.a investeret i Spotify og Trustpilot og de investerer også i danske virksomheder.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
21. april 2016

Tid:
11.00-17.00

Sted:
CoWorx, Markensgate 8, Kristiansand


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune