Sikkerhetskonferansen 2016

Der er nu åbnet op for tilmelding til Digins årlige sikkerhedskonference, som byder på en række eksperter inden for IT-sikkerhed.

"Alt" havner snart i skyen. Men hvad betyder det for din virksomhed og dig personligt, når vi snakker IT-sikkerhed og persondataloven?

Digin har samlet en gruppe eksperter på området, som sætter fokus på de muligheder og udfordringer, som digitaliseringen skaber.

Du kan blandt andet opleve:

Torgeir Waterhouse, direktør for internet og nye medier i IKT-Norge, som vil tale om Internet of Things og udfordringer og konsekvenser af dets komme.

Kjell Beisland, leder Enterprise Content Management (ECM), Capgemini Norge, som vil tale om Watson-teknologi og hvordan denne teknologi kan være med tila t revolutionere vores måde at arbejde på.

Arne Røed, senior rådgiver Næringslivets sikkerhetsråd, som vil tale om Mørketallsundersøkelsen 2016. Denne undersøgelse er unik for Norge og er et vigtigt bidrag til kortlægning af omfanget af datakriminalitet og IT-sikkerhedshændelser.

Nils Johan Brede, Adm. dir. Watchcom Security Group, som vil tale om mulighederne og truslerne ved det digitale skifte, herunder øget risiko for sikkerhedsbrist og afpresning samt persondatalovgivningens krav til rutiner og dokumentation.

Arnt Aske, Industry Consultant, GCE Node, som vil tale om udfordringer og muligheder i NODE-medlemsvirksomheder.

Frank Wehus, Administrerende direktør i Firstline, som vil tale om mulighederne i de store mængder data, som ligger i Internet of Things.

Veronica Jarnskjold Buer, Datatilsynet, som vil tale om den nye persondatalovgivning.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Fakta om arrangementet

Dato:
18. oktober 2016

Tid:
11.00-16.00

Sted:
CoWorx, Markensgaten 8, Kristiansand

Pris:
NOK 750 Digin-medlem / NOK 1500 ikke medlem


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune