DM 19 - Konference om digital markedsføring - Holstebro

Som led i vores strategiske partnerskab med it-forum kan vores medlemmer deltage til særpris DKK 995 (normalpris DKK 1395)

Deltag i Danmarks bedst etablerede konference om digital markedsføring. For 11. år i træk giver vi dig på 6 timer de nyeste digitale ninja tricks. Og det er helt konkret, så du kan tage hjem og få udbytte med det samme.

NB: EARLY BIRD-priser – frem til 1. november - spar 500 kr. på billetten!

DM19 er et stort tag-selv-bord af tips og tricks inden for digital markedsføring. Deltag, og bliv klædt på til at vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag.

Sæt dig ind i dagens emner og vælg de 4 emner, der passer til netop dine ønsker og behov.

Konferencen er nemlig bygget op af i alt 20 indlæg af hver 45 minutters varighed. Vi kører 4 tidsintervaller i løbet af dagen med 5 oplæg i hver. Du skal altså vælge ét oplæg i hvert af de 4 tidsrum.

Tjek dmkonf.dk, hvor du kan se hele programmet og læse om de 20 oplægsholdere og hvad de taler om.

Højdepunkter fra programmet:

  • Patrick Rasmussen, Dinero
  • Linea Svendsen, Topdanmark
  • Thorbjørn Braad, Scale
  • Jacob Elton, LinkedIn-ekspert
  • Ib Potter, Co3 A/S
  • Andreas Dirksen, Plusbog.dk

Bemærk:
Ved afbestilling indtil 14 dage inden refunderes den fulde pris. Ved afbud senere end 14 dage før betales fuld pris. Du er altid velkommen til at sende en kollega i dit sted.

OBS: Ved tilmelding accepterer du, at deltagerlisten deles med de andre deltagere på dagen samt øvrige partnerne bag arrangementet – i dette tilfælde Nupark og Co3.

Fakta om arrangementet

Dato:
4. december 2019

Tilmeldingsfrist:
1. december 2019

Tid:
10:00-16:00

Sted:
Nupark
Nupark 51
7500 Holstebro

Pris:
Medlem af it-forum: kr. 995,00 Medlem af BrainsBusiness: kr. 995,00 Kunde hos CO3: kr. 999,00 Beboere i Nupark: kr. 1.395,00 Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd: kr. 1.395,00 Øvrige: kr. 1.595,00 SPAR YDERLIGERE 500 KR VED BESTILLING INDEN 1. NOV.

Kontakt navn:
Berit Brendborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune