Robotic Process Automation - RPA Kursus - Automatiser trivielle og gentagne arbejdsopgaver med robot-automatisering - Aarhus

 

Særtilbud til medlemmer af BrainsBusiness og it-forum: Skriv "BrainsBusiness" i kommentarfeltet ved tilmelding og opnå 15% medlemsrabat.

 

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation.

Kursusmål

Kurset giver dig svar på følgende spørgsmål - og viden om:

 • Hvad er Robotic Process Automation (RPA)? – Introduktion.
 • Hvilket digitalt mindset/indstilling skal være til stede i din organisation, før I implementerer RPA teknologi?
 • Tekniske og organisatoriske udfordringer forbundet med implementering af robotter.
 • Hvad kan software robotter bruges til (automatisering af administrative opgaver, migrering systemer etc.)? Overblik over de forskellige løsninger på markedet.
 • Hands-on test af forskellige løsninger på markedet. Demonstration, hvor du selv prøver kræfter med softwarerobotter.
 • Praktiske eksempler på anvendelse af robotter – Inspiration og best practice.
 • Hvordan identificerer du opgaver og arbejdsgange, som egner sig til automatisering?
 • Skal du vælge ”Desktop Robotter” eller ”Enterprise Robotter”?
 • Sådan opbygger du en business case for anvendelse af software robotter.
 • Hvilken indflydelse får RPA på din organisation og medarbejdere?
 • Sådan bliver du ”Robot Champion” i din afdeling eller virksomhed.
 • Hvilke overvejelser skal du gøre dig i forhold til sikkerhed og lovgivning? 

Kurset henvender sig til

Alle som gerne vil vide mere om software-robotter og er interesserede i teknologien, udfordringerne og mulighederne forbundet hermed.

Forudsætninger

Der er som sådan ingen forudsætninger for at lære at tænke mere digitalt og tænke i automatisering. Men det er en fordel at have flair for digitalisering og teknologi.

Kursusindhold

En softwarerobot er et program der kan imitere hvad du normalt ville gøre på din computer. Fx at logge ind i programmer, indtaste data, kopiere information fra ét system til et andet, modtage og sende e-mails, hente data fra hjemmesider og rigtigt mange andre ting.

En af de store udfordringer ved anvendelse af software robotter er at identificere hvilke arbejdsopgaver, der faktisk er egnede til automatisering. På dette nye kursus vil du lære at forstå software robotter og mulighederne de repræsenterer. Du vil lære hvor i din organisation det bedst kan betale sig at starte med et pilotprojekt og hvordan du kan anvende denne nye teknologi til at effektivisere og skabe konkurrencemæssige fordele.

Ved hjælp af såkaldte software robotter, er det blevet nemt at automatisere monotone gentagne administrative opgaver, og derved skabe tid til opgaver med en højere værdi for virksomheden. Brug af software robotter kan give bedre tid til at levere en højere kvalitet, giver overskud til at tage flere opgaver ind, give kundeservice tid til at tage sig af en sag mere, give sælgerne mulighed for at nå at ringe til en kunde mere eller give marketing tid til at slå en nyhed eller to mere op på de sociale medier.

Eksempler: 

I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne 700 timers arbejde. Hos forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet sit største overskud nogensinde. Og hos Pension Danmark forventer direktøren, at robotter inden for et par år vil overtage mere end 50 procent af arbejdet.

Erfaringer fra Odense, Alka og Pension Danmark er blot toppen af isbjerget i den udvikling, som foregår lige nu.

Underviser:

Underviseren er Michael Fray fra rådgivningsvirksomheden Frays.Net A/S, er certificeret ECM Master, forfatter, foredragsholder og er højt specialiseret i digitalisering og automatisering af arbejdsgange. Michael har arbejdet med Enterprise Content Management og digitalisering i mere end 17 år og har bl.a. arbejdet for NNIT og andre store og mellemstore virksomheder i både den private og offentlige sektor, primært i Danmark og Norge.

Tidspunkt

Kurset afholdes flere gange i foråret i hhv. Aarhus og Herlev. Vælg det sted og tidspunkt, der passer dig bedst, i dropdown-menuen på tilmeldingssiden.

> Tilmeld

Fakta om arrangementet

Dato:
27. august 2019

Tid:
09:15-16:00. Kurset afholdes med jævne mellemrum - se næstkommende datoer via linket nederst på siden.

Sted:
Aarhus eller Herlev

Pris:
Medlemmer af BrainsBusiness og it-forum: DKK 5095,75 ex. moms. Øvrige: DKK 5995 ex. moms. Skriv "BrainsBusiness" i kommentarfeltet ved tilmelding for at få de 15% medlemsrabat.

Kontakt navn:
Berit Brendborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune