Reportager

Her kan du læse reportager og hovedpointer fra en række af vores arrangementer.

Tilbageblik på Tech Celebration 2019

Se billeder fra arrangementet og oplev, eller få genopfrisket en håndfuld fokuspunkter fra oplægsholdernes præsentationer.

Læs mere 


Downloads fra AI means Business

Downloads fra konferencen AI means business - Business Tech Event

Læs mere 


IoT i praksis

Læs vores opsamling af hovedpunkter fra arrangementet IoT i praksis, afholdt 27. november 2018.

Læs mere 


Grib forandringen - Digitalisering med fokus på forandringsledelse

Læs vores opsamling af hovedpunkter fra arrangementet Grib forandringen, hvor vi satte spot på forandringsledelse i forbindelse med digitalisering.

Læs mere 


Opsamling fra Design Thinking 3

Dette års møderække i Design Thinking er nu veloverstået. Vi har i samarbejde med Service Design Network Denmark og Combine sat fokus på Design Sprint, som efter to møder med oplæg om teori og praktiske cases, mundede ud i dette sidste og tredje møde, hvor det var muligt at prøve kræfter med et Design Sprint i praksis.

Læs mere 


3 skarpe fra Design Thinking 2

Vores andet temamøde i vores Design Thinking møderække løb af stablen torsdag den 15. marts, i samarbejde med Combine og Service Design Network Denmark. I år har vi fokus på Design Sprint, og netop på dette møde var omdrejningspunktet praktiske eksempler på, hvordan virksomheder bruger prototyper og brugertest til at sætte hastigheden op.

Læs mere 


Industri 4.0 - Hvordan bliver medarbejderne klar til virksomhedens digitalisering?

Ved det andet møde i vores temarække blev der sat spot på, hvordan man som virksomhed kan tage hul på digitaliseringsarbejdet, og hvordan medarbejderne kan inddrages i processen.

Læs mere 


3 skarpe fra Design Thinking 1

Torsdag den 1. februar skød vi første temamøde i 2. omgang af vores Design Thinking møderække i gang. I år har vi fokus på Design Sprint, og netop på dette møde var omdrejningspunktet praktiske eksempler på, hvordan virksomheder bruger kundeinvolvering og design til at skabe retning samt deres praktiske erfaringer med Design Sprint.

Læs mere 


Industri 4.0 - Parathed, potentialer og udbytte

Ved det første møde i vores temarække blev der sat spot på, hvordan man som virksomhed tager det første skridt ud i Industri 4.0, og hvilke potentialer der ligger i det.

Læs mere 


UX in practice: The latest methods from B&O and AAU

D. 26. oktober 2017 løb dette efterårs User Experience-arrangement af stablen. Vi havde besøg af tre eksperter fra B&O og AAU: Tina Øvad og Lars Bo Larsen præsenterede de nyeste metoder til at arbejde med brugervenlighed, UX og design i fleksibel udvikling, og Morten Lund præsenterede resultaterne af sin nyligt afsluttede ph.d. om brug af bevægelse som en designkomponent i brugergrænseflader.

Læs mere 


Future Briefings 1

Tænk, hvis du kunne... optimere dit salg ved at læse dine kunders tanker optimere din kundeservice ved at anvende AI i din service- og supportafdeling koble dine medarbejderes hjerner sammen med robotter - eller din webshop sammen med dine kunders hjerner

Læs mere 


BizMedia Design '17

Torsdag d. 8. juni blev der talt designforhandlingsteknikker til den helt store guldmedalje. Dagen startede med første keynote speaker, Hans Christian Jørgensen fra Kamstrup, efterfulgt af to forskellige workshop-spor, og afslutningsvist, dagens anden keynote speaker, Lavrans Løvlie, grundlægger af Livework.

Læs mere 


How does LEGO's UX department tap into the user's mind?

Janne Jul Jensen, Senior UX Architect fra LEGO besøgte til en snak om, hvorfor nogle apps er så lette at anvende, mens andre efterlader os en smule frustrerede. I forbindelse med dette, tog Janne bl.a. udgangspunkt Gestaltlovene, som kan anvendes ligeså vel i forbindelse med UX-design, som i psykologien. Læs med her, hvis du vil have et lille sneak peak på nogle af Jannes pointer.

Læs mere 


3 skarpe fra Design Thinking 3

Møderækken på i alt 3 møder om Design Thinking blev tirsdag d. 4. april 2017 afsluttet. Møderækken blev afsluttet med en workshop faciliteret af Rikke Knutzen fra Service Design Network Denmark og Merete Bokær fra SKETCH IT.

Læs mere 


3 skarpe fra Design Thinking 2

Onsdag d. 8 marts 2017 løb 2. møde i møderækken omkring Design Thinking af stablen. Bag arrangementerne står BrainsBusiness, Service Design Network Denmark, Design Denmark og Ideaal.

Læs mere 


Hovedpointer i forbindelse med fremtidens digitale og trådløse virksomhed

I går afholdte vi arrangementet Fremtiden Digitale og Trådløse virksomhed. Et af dagens vigtigste budskaber var, at det bare er med at komme i gang, for det er faktisk ikke så svært. Kunne du tænkte dig at læse resten af dagens pointer, så læs med her.

Læs mere 


3 skarpe fra Design Thinking 1

3 skarpe udtalelser fra de 4 oplægsholdere til vores første Design Thinking møde.

Læs mere 


Rommens hemmeligheder

Kender du rommens hemmeligheder? I går skød vi det nye år i gang med BrainsBusiness nytårskur. Stort tak til KMD, som bød os indenfor og sørgede for at ingen gik sultne hjem. Anders Skotlander fra @skotlanderrom bød på rom, og indviede os i dennes hemmeligheder, som også du kan få et eksklusivt indblik i: Hemmelighed nr. 1: Rom er ikke naturligt sødt – der tilsættes ofte en stor mængde sukker. Hemmelighed nr. 2: Man kan ikke stole på en roms alder. Er du blevet nysgerrig? Så kan du læse mere uddybende om de to hemmeligheder lige her.

Læs mere 


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune