3 skarpe fra Design Thinking 3

Møderækken på i alt 3 møder om Design Thinking blev tirsdag d. 4. april 2017 afsluttet. Møderækken blev afsluttet med en workshop faciliteret af Rikke Knutzen fra Service Design Network Denmark og Merete Bokær fra SKETCH IT. Workshoppen indeholdte forskellige gruppeøvelser med en tilhørende mindre tegneworkshop, da der på dagen også var fokus på sketching som kommunikationsform.

Hør Rikke Knutzen fortælle mere om, hvad dagens workshop bød på:

 3 skarpe fra deltager

Som konklusion på vores møderække om Design Thinking, bringer vi denne gang 3 skarpe fra deltager, Anni Stavskær Pedersen, Innovationskonsulent ved UCN Innovation omkring hendes deltagelse møderækken.

Jeg har i en årrække beskæftiget mig med Design Thinking og vil gerne se, hvad der er nyt inden for området. Jeg har tidligere anvendt Design Thinking både som en tilgang til organisationsudvikling i skoler og daginstitutioner, hvor brugerinddragende processer har været i fokus.

Jeg synes, at der har været fremragende oplægsholdere med en god balance imellem teoretiske og praktiske perspektiver på Design Thinking. Samtidigt har der været en usædvanlig stor diversitet af fagligheder og brancher på arrangementerne. Dette har i usædvanlig grad beriget de dialoger jeg har deltaget i.

I forhold til oplæggene og workshops har det været en reminder om betydningen af, at lytte til brugeren og bruger-oplevelsen og de gode argumenter for denne tilgang, som der findes inden for Design Thinking.  At blive mindet om værdien af denne tilgangs værdi i private virksomheder og ikke kun, som tilgang til didaktik og organisationsudvikling.

 

 

 

 

 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune