How does LEGO's UX department tap into the user's mind?

 

- Objekter, der er anbragt tæt på hinanden opfattes som en del af en gruppe. Dvs. objekter, der står sammen, hører sammen. I interface behøves objekter derfor ikke adskilles med en tydelig markør - objekterne kan blot placeres i grupper med luft mellem hinanden.

- Hvis objekter adskiller sig fra hinanden i deres udseende, forventer vi også, at de opfører sig forskelligt. Dette kommer til udtryk, når vi f.eks. identificerer vores apps efter deres farve, og ikke ved hjælp af teksten under dem.

- På baggrund af vores erfaring i den virkelige verden, opfatter vi interface som 3D. Vores erfaring med den virkelige verden, hjælper os til at forstå hierakiet i 2D, og vi formår derfor at opfatte interface som 3D.

 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune