Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 


 

Open Entrepreneurship Conference

24. oktober 2019 i Aalborg

Open Entrepreneurship is connecting experienced entrepreneurs with researchers to explore commercial and innovative opportunities.

We hereby invite you to experience this interdisciplinary approach first hand, when we bring together experienced entrepreneurs, industry and leading researchers in Med / Biotech, Space and Materials under one roof at our “Research in business - business in Research” conference.

RESEARCH AREAS IN FOCUS:

  • Medtech & Biotech – Medical devices, biomedicine and health-technology.
  • Materials – Nanotechnology and material sciences.
  • Space – Space technology and satellite data.

 


 

House of Energy-temadag om certificeringer: Fra 0 - 9001 - 14001 - 45001

12. november 2019 i Aalborg

Deltag og hør nærmere om de fordele en ISO 9001/14001/45001-certificering kan give jer. På mødet får du indsigt i standarderne, deres krav og virksomhedens forpligtelser i forbindelse med certificering, men også de fordele, der er ved certificering. Hør også Aalborg Portland fortælle om værdien af certificeringsprocessen.

Temamødet arrangeres i samarbejde mellem House of Energy, Bureau Veritas og Aalborg Portland, som er vært for arrangementet og præsenteres som dagens case.


 

Skagerrak Business Summit

12. november 2019 i Kristiansand

Kom og vær med, når vi samler danske og norske erhvervsfolk i Kristiansand for at få ny, branchespecifik viden og for at skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak. Vi gentager de foregående års succes og inviterer danske og norske virksomheder til vores årlige erhvervskonference Skagerrak Business Summit. I år sætter vi fokus på bæredygtighed og kunstig intelligens - to områder, der får stadigt større betydning forfremtidens erhvervsliv.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune