AAU Case Competition – Finale og netværksarrangement 2018

AAU Case Competition (AAU CC) inviterer igen i år, i samarbejde med BrainsBusiness, til en spændende finaledag med networking og finalepræsentationer for fremtiden for en af Danmarks industrigiganter, Arla. 

Case competitions er et globalt fænomen, og Aalborg fik i 2016 sin helt egen, hvilket blev en kæmpe succes både for de studerende og især erhvervslivet, da studerende fra AAU er eftertragtede blandt de danske virksomheder. 

På finaledagen afholdes et netværksevent, før der er mulighed for at opleve den spændende Case Competition finale. Her får du mulighed for at overvære finalisternes fremlæggelser af løsninger på de cases, de har fået stillet. Herudover deltager Brian Dohn-Bassøe, Vice President for Supply Chain Excellence hos Arla, som vil fortælle om virksomhedens udvikling de seneste år og deltage i årets dommerpanel. 

Casen for 2018 bliver sat af Arla, som med temaet “Create the Future with Arla” ønsker at få de studerendes bidrag til fremtidig udvikling af Arla indenfor supply chain, teknologi, forretning og markedsføring. Finalisterne består af de 4 hold af studerende fra AAU, som dagen forinden kvalificerede sig til finalen. Her skal de give deres svar på de udfordringer, Arla har stillet dem. Årets case er særligt interessant pga. Arlas størrelse - og ikke mindst deres mere end 19.000 ansatte på verdensplan.

Program

12:00:
Dørene åbnes for indregistrering

12:30:
Start på netværksmøde  

13:15: 
AAU Case Competition finale

15:10: 
Vinderne kåres og præmier overrækkes

15:30:
Tak og på gensyn

Netværk med både studerende og andre virksomheder

Finalearrangementet gør det muligt at netværke med såvel lokale virksomheder og studerende som nogle af de største danske virksomheder. Erfaringen fra tidligere år er, at netværksdelen både medvirkede til, at virksomheder fik gode kontakter og aftaler med hinanden, og at flere af de studerende fik tilbudt job.

Læs mere omkring AAU Case Competition på vores Facebook- og hjemmeside:

https://www.facebook.com/aaucasecompetition/ 

http://www.aaucasecompetition.dk/  

 

Fakta om arrangementet

Dato:
4. april 2018

Tilmeldingsfrist:
3. april 2018

Tid:
12.30-15.30 (registrering fra 12.00)

Sted:
Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis. Ved udeblivelse eller afbud senere end 1. april kl. 12.00 opkræves et no-show gebyr på 500 kr. ex. moms.

Kontakt navn:
Isa Bakkegaard Olesen


Tilmeld

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune