BizMedia Design ´16 - Platforme og Co-Creation

Torsdag d. 9 juni holder Aalborg Universitet - Institut for kommunikation - konferencen BizMedia Design ’16, der i år stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas - nemlig design af platforme for innovation og co-creation.

Tilmelding åben: https://podio.com/webforms/10756409/767237

På konferencen veksler vi mellem stærke keynotes, tematiserede spor, inspirerende workshops og messestande med det nyeste indenfor BizMedia design. Vores keynotes udfordrer og diskuterer fremtidige trends, som giver et billede af retningen for platforms-design og co-creation.

Oplægsholdere udgør en stærk blanding af erfarne virksomhedsrepræsentanter, konsulenter, forskere og speciale studerende. Her vil der være fokus på erfaringer, muligheder, nye metoder m.m., som er i relation til temaet.

Deltagere vil efter konferencen stå med et stærkt og inspirerende indblik i tendensen og dennes muligheder, som giver mulighed for at man efterfølgende kan agere på et oplyst grundlag i egen organisation.

Vi er stolte over at kunne præsentere fire stærke keynotes fra ind- og udland med hver deres unikke perspektiv på platforms-design og co-creation.

Keynotes

 

Professor Steve Benford (UK)

Steve er professor i Collaborative computing i Mixed Reality laboratoriet ved Universitetet i Nottingham. Hans forskning undersøger kulturelle oplevelser fra kunstnerisk performance, spil, forlystelser, museer og sågar indretningsdesign. Han har modtaget en række best paper priser og en række priser relateret til det tekniske set-up. Hans bog Performing mixed reality er publiceret af MIT press i 2011. Han har i flere omgang samarbejdet med BBC og Microsoft research.

https://www.nottingham.ac.uk/computerscience/people/steve.benford

 

International strateg og platforms-designer Simone Cicero (IT)

Simone er strategisk produkt og service designer. Simone har en stærk ekspertise i digital transformation, platforms-design, open innovation og eco-systemer. Han er en erfaren og efterspurgt foredragsholder på erhvervskonferencer i Europa pga. hans nytænkning på området. Hans seneste bud på et rammeværk og toolkit til platforms-design er tilgængelig her: http://platformdesigntoolkit.com

 

Movellas Joram Felbert/Rebecca Guacan (DK)

Movellas er et succesrigt eksempel på mulighederne indenfor platforms-design og co-creation. Movellas er et socialt skrivesite for teenagere og unge, der elsker at læse, skrive og udfolde deres kreative side og dele med venner verden over. Movellas er et online socialt community, der forbinder brugere gennem personlige movellaer. Sitet motiverer unge til at læse og skrive. Vi får besøg af hovedpersonerne bag sitet, som vil fortælle om dets tilblivelse og potentiale, og hvordan man skaber rammerne for co-creation. Det fungerer som et eksemplarisk eksempel på hvordan man kan lykkedes med platform og co-creation.

http://www.movellas.com/da/

 

Journalist & forfatter Peter Hesseldahl (DK)

Peter er en af de førende skribenter i landet indenfor platforms-økonomi og hvordan det ændrer måden vi organiserer værdiskabelse i økonomien. Peter har været ansat ved DR på Orientering og Harddisken; ved Danfoss oplevelsescenter og ved LEGO VisionLab. Senest har han ledet flere forskningsprojekter omkring den form for innovation, der finder sted i Kina og Indien – og hvad danske virksomheder kan lære af det.

Hans kommende bog We-economy undersøger hvordan vi får nye roller og muligheder, og hvordan vi får behov for nye kompetencer, nye organisationer, og ikke mindst nye måder at dele gevinsterne på.

http://www.peterhesseldahl.dk

 

Vi udvider partnerskabet bag konferencen

Bag konferencen står Aalborg Universitet/Institut for kommunikation, Innovationsnetværk Invio, IT-Vest og senest udviklingshus og digitalt bureau Combine. Med den stærke tilføjelse af Combine skærper vi yderligere fokusset på brugeroplevelser (UX) og forretningsudvikling i praksis.

Fakta om arrangementet

Dato:
9. juni 2016

Tid:
09.30-18.00

Sted:
Nordkraft, Aalborg

Pris:
Gratis


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune