Cyber Security 4.0

Cybersecurity 4.0 er en konference, der fokuserer på trends, betingelser, udviklingspotentiale og forretningsmuligheder inden for cyber-sikkerhed. Konferencen afholdes af Alexandra Instituttet, InfinIT, Inno-Pro, Innovationsnetværk for Finans IT og it-forum.

Formålet med konferencen er at etablere et fælles grundlag - på tværs af sektorer og brancher - for løsninger og vækst inden for cyber-sikkerhed.

"Cyberspace" er i udvikling som aldrig før, og dermed er mulighederne med det også større end nogensinde. Mulighederne er imidlertid betinget af, at cyber-sikkerheden ligeledes udvikler sig med samme hast.

Derfor er der et akut behov for, at offentlige institutioner, forskere og private it-virksomheder går sammen om at finde langtidsholdbare løsninger inden for cybersecurity. Forhåbentlig kan denne konference være startskuddet for sådanne løsninger.

The conference will be held in English.

Konferencen arrangeres af:

Fakta om arrangementet

Dato:
30. november 2016

Tilmeldingsfrist:
27. november 2016

Tid:
9.00-16.30

Sted:
Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Aarhus C

Pris:
Participation is free of charge. PLEASE NOTE: No-show fee of DKK 500 will be charged.

Kontakt navn:
Berit Borup Brendborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune