De vigtige eksperimenter

Hvordan kan din virksomhed aktivt bruge eksperimenter som dynamo for innovation? Igennem eksperimenter kan du høste ny viden, der kan udmøntes i nye og mere produktive måder at gøre tingene på samt bedre produkter og serviceydelser. Få inspiration til, hvordan du selv kan eksperimentere gennem disse oplæg:

Lene Tanggard:
KREATIVITET OG EKSPERIMENTER

Eksperimenter er nødvendige, når man skal udvikle noget nyt eller finde vej i et ukendt terræn. Derfor er eksperimentet en grundkategori i enhver opfi ndsom og kreativ proces. I dette foredrag giver jeg eksempler på, hvad kreativitet er og hvordan eksperimenter kan udfolde sig i den forbindelse. Begrebet ’snubledata’ vil også blive introduceret som et eksempel på, hvordan eksperimenter kan udfolde sig i human- og samfundsvidenskabelig forskning.

Peter Vistisen:
EKSPERIMENTÈR VHA. SKETCHING

Når designere udvikler nye produkter og services er det første, og ofte vigtigste, redskab hurtige og rå skitser. Forskning har vist, at når vi udtrykker en idé visuelt opstår der nye og uventede tolkninger, der er med til at skubbe ideens potentiale fremad og åbne for helt nye ideer. Design sketching er således et redskab til at lave hurtige og effektive tankeeksperimenter, såvel som en visuel hukommelse for selvsamme idéudvikling. Vi skal i denne korte workshop arbejde med at få opbygget et ‘visuelt sprog’ til selv at komme i gang med at bruge design sketching som redskab til eksperimentere visuelt.

VIRKSOMHEDSCASE

Flere virksomheder anvender allerede eksperimenter til at åbne nye forretningsmuligheder og derigennem øge deres konkurrenceevne. I dette oplæg vil en virksomhed fortælle om deres arbejde med eksperimenter. Virksomheden vil blive offentliggjort snarest.

> Download invitation

> Tilmelding

 

Arrangementet afholdes af AAU Matchmaking

Fakta om arrangementet

Dato:
26. april 2017

Tilmeldingsfrist:
21. april 2017

Tid:
11.30-15.30 (sandwich og registrering kl. 11.30)

Sted:
Studenterhuset, Salen. Gammeltorv 10, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
Pia Stigaard Skammelsen, tlf. 9940 7909

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune