Design fremtidens forretning

 

Søren Kaster, Partner & CEO i LEAD Agency og tidligere tv-vært, styrer slagets gang, når toneangivende designere og forretningsfolk sætter hinanden stævne på Comwell i Aarhus. 

Konferencen Design Fremtidens Forretning giver et unikt indblik i de nye samarbejder, der gennem Plus-programmet er skabt mellem danske virksomheder og designere. Kom og hør, hvilke konkrete værdier designmetoder og -tænkning har skabt i meget forskellige virksomheder.

Erhvervsprofiler og designcases

Konferencen byder på oplæg fra fremtrædende profiler fra dansk erhvervsliv samt cases, der viser konkret, hvordan designmetoder kan skabe hurtigere og mere profitabel innovation.

Du kan møde:

  • Jeanette Omann, som er 4. generationsmøbelproducent i JENSENplus. Jeanette fortæller om ”at varetage en dansk designarv i et globalt marked”.
  • Nicolai D. Johannesen fra Reshopper. Hør, hvordan ”en digital designsucces kan udfordre de store spillere – og skabe genbrug frem for overforbrug”.
  • Erick Thürmer, administrerende direktør i Thürmer Tools. Erik videreformidler sin vision om ”at skabe et Spotify for tools”.
  • Christoffer B. Mørch, industriel designer og partner i Ideaal. Hør om designcases med fokus på “Hvad koster det der design – og hvilket resultat giver det på bundlinjen?”.
  • Sofia Wulff, marketingdirektør i Comwell. Sofia fortæller om ”hvordan fremtidens konference for erhvervsgæster kan designes.
  • Jeppe Schytte-Hansen, CEO i SkabelonDesign og næstformand i Design denmark, sætter fokus på design som ledelsesstil og viser ”design, der skaber værdi i andre brancher”.

> Læs mere om dagen og tilmeld

 

 

Fakta om arrangementet

Dato:
11. oktober 2016

Tid:
12.30-18.00

Sted:
Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune